SEĆATE LI SE NAŠE NINE? PREDSTAVLJALA JE SRBIJU NA EUROSONGU: Danas živi u Australiji i postala je MAMA! (FOTO)
Nina Radojičić, Foto: Printscreen

neprepoznatljiva

SEĆATE LI SE NAŠE NINE? PREDSTAVLJALA JE SRBIJU NA EUROSONGU: Danas živi u Australiji i postala je MAMA! (FOTO)

Stvari su se u njenom životu potpuno promenile

Objavljeno:

Pevačica Nina Radojičić široj javnosti postala je poznata kada se pojavila na Beoviziji 2011. godine sa pesmom Kristine Kovač “Čaroban”.

Nina Radojičić
foto: Printscreen

RTS je tada odlučio da će članovi slavne porodice Kovač – Kornelije, Aleksandra i Kristina, komponovati pesme od kojih će jedna predstavljati Srbiju. Kristina je odlučila da će njenu pesmu “Čaroban” otpevati do tada nepoznata mlada pevačica, koju je otkrila na Jutjubu. Nina je tada osvojila naklonost srpske publike, koja joj je dala najviše glasova i vinula je na takmičenje Eurosng koje je tada održano u u Dizeldorfu.

Nina je tada osvojila solidan plasman dospevši na 14. mesto, ali ubrzo zatim ona prestaje da se bavi muzikom.

Nedugo nakon Evrivizije, Nina je napustila Srbiju i promenila život iz korena. Odselila se u Melburn, a potom u Sidnej, gde i dalje živi.

Pevačica koja je šarmom i osmehom, kao i specifičnim stajlingom kupila sve na tadašnjoj Beoviziji, završila je doktorske studije imunofarmakologije, a na njenom Jutjub kanalu mogu se čuti najrazličitije izvedbe poznatih pesama.

Pravo ime pevačice je zapravo Danica, a prezime sada Prodanović budući da se 2017. godine udala. 2019. godine ona je postala i majka, rodila je sina kome je dala ime Vid, a lepe vesti tada je podelila putem Instagrama.

Danas Nina izgleda posve drugačije. Umesto kratke, izblajhane kose, Danica sada sa talasastom i smeđom kosom izleda daleko prirodnije.

Nina Radojičić
foto: Printscreen

Da uživa u svom novom životu u Australiji i vrlo je nego očigledno prema njenom osmehu ali i po fotografijama na društvenim mrežama, na kojima se vidi da joj društvo supruga i sina pružaju potpuno blagostanje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.