GORI INTERNET! CELA SRBIJA BRUJI ZBOG POTEZA GOCE TRŽAN: Reakcija na pesmu od Uraganki TOTALNI HIT! (VIDEO)
Hurricane, Foto: Hurricane i Goca Tržan

hit!

GORI INTERNET! CELA SRBIJA BRUJI ZBOG POTEZA GOCE TRŽAN: Reakcija na pesmu od Uraganki TOTALNI HIT! (VIDEO)

Uraganke pokidale novi hit

Objavljeno: 20:15h

Članice grupe "Hurricane", koje su ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji, gostovale su u emisiji Amidži šou, gde su izvele akustičnu verziju pesme "Loco, loco". Pored Uraganki, gost je bila i Goca Tržan, a njena reakcija na pevanje čuvene trojke, izazvala je lavinu komentara na društvenoj mreži Tviter.

Snimak na kojem Ksenija, Sanja i Ivana pevaju uživo novi hit, dok Goca sedi pored i gleda ih, iz nekog razloga privukao je veliku pažnju javnosti. Mnogi su Gocin pogled protumačili kao maliciozan, o čemu govore komentari na društvenim mrežama.

Ami G Show
foto: Hurricane i Goca Tržan

"Koliko su sašile ovo, mogu ladno da idu sa akustičnom verzijom, a gledajte Gordanu, hoće da iskoči iz kože koliko je zavidna i ljubimorna, ne moze ni da sakrije", napisao je korisnik Tvitera koji je objavio snimak, a onda su komentari počeli da se nižu.

Goca Tržan
foto: Tviter

"Meni je ovo top", "Sirota Gocy, iz kože bi iskočila da može", "Goca peva isto kao Bog, ali je boli tuđa mladost i onda džabe ti sve, fuj", "Joj, gledaj joj facu, puca", "Goca se osušila'", samo su neki od komentara.

Ipak, bilo je dosta ljudi koji su smatrali da je Goca, baš naprotiv, dobronamerno gledala Uraganke, te da joj je drago zbog njihovog uspeha.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.