SIN SINANA SAKIĆA JE IMAO TEŠKO DETINJSTVO, dovodili su ga u vezu sa HAPŠENJEM RASTE: Otvoreno o celom SLUČAJU!
Foto: Printscreen Instagram

POTRESNO

SIN SINANA SAKIĆA JE IMAO TEŠKO DETINJSTVO, dovodili su ga u vezu sa HAPŠENJEM RASTE: Otvoreno o celom SLUČAJU!

Mada nije krio ni u spotovima da i on „duva marihuanu“, ali o nekoj preprodaji nema govora.

Objavljeno:

Alen Sakić, sin legendarnog preminulog pevača Sinana Sakića, je realizirao album „Momentum“ sa Stefanom Rastom Đurićem. Sjajni hitovi „Zore pijane“, „Jamajka“, „Život da stane ne sme“ i vrhunski spotovi svrstali su ga za vrlo kratko vreme među one traženije repere.

Slučaj Raste Đurića, njegovog saradnika i druga iz djetinjstva, te snimak nadzornih kamera pokušali su uvući njega u tu priču. No, on kaže da je to bio momenat njihovog dogovora pred odlazak u studio. Mada nije krio ni u spotovima da i on „duva marihuanu“, ali o nekoj preprodaji nema govora.

Sve su to faze prije nego što je postao otac blizanaca. Alen je imao teško detinjstvo, ne zbog siromaštva nego zbog zadobivenih teških opekotina na licu i dugog lečenja, bolje reći celi svoj život.

Odmah po izlasku Raste iz zatvora snimili su zajedničku pjesmu „Jugoslavija“, naravno odmah je i ekranizirali. Pesma govori o miru na Balkanu zanimljivog video klipa u kojem se pojavljuju deca. Jer da nije ratovanja, kaže pesma, sva deca bi bila srećna, majke ne bi plakale, ne bi bilo pobednika, niko ne bi bio kriv i slušajući ovu numeru i gledajući spot kao da obećavaju novi hit.

Priča da je on kupovao od Raste „travu“ ga je, kaže, nasmijala jer je presmešno reći za čoveka koji je zarađivao na desetine hiljade eura muzikom da prodaje po autobuskim stanicama paketiće opijata.

(Espreso/Expresstabloid.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.