VERICA RAKOČEVIĆ IMA JOŠ JEDNU ĆERKU, VEOMA JE USPEŠNA: Izbegava medije, a ISTA JE MAJKA, sličnost je NEVEROVATNA!
Foto: Zorana Jevtić

AUUUU!

VERICA RAKOČEVIĆ IMA JOŠ JEDNU ĆERKU, VEOMA JE USPEŠNA: Izbegava medije, a ISTA JE MAJKA, sličnost je NEVEROVATNA!

Modna kreatorka ima troje dece

Objavljeno:

Modna dizajnerka Verica Rakočević ima troje dece, sina Miodraga i ćerke Elenu i Milenu. I dok mediji redovno pišu o neobičnom životu njene naslednice Elene, o Mileni se u javnosti gotovo ništa ne zna.

Elena Karić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ona živi potpuno drugačijim životom od svoje majke, ali neverovatno liči na nju.

Milena je devedesetih otišla u Ameriku, gde je izgradila karijeru modnog fotografa. Uspešno vodi svoj posao, slika brojne modne kampanje, ali retko dolazi u Srbiju.

Verica i Milena neverovatno liče, a kreatorka ističe da je Milena potpuno drugačija od ostale dece.

“Milena je sasvim drugačija. I ja sam bila opuštenija u svom pristupu njoj. Sećam se da je kao devojčica danima plakala kada sam joj najavila da se spremi jer ćemo se slikati za novine. Verovali ili ne, nakon što je u roku diplomirala, ja nisam znala da Milena radi za “Elle”. Niko nije znao da je moja ćerka. Nijedan intervju u životu nije pristala da da. I dan-danas, svi znaju ko je Milena Rakočević, ali niko ne zna kako ona izgleda. Na javnim skupovima me izbegava. Devojka jednostavno pobegne”, rekla je jednom prilikom za jedan magazin ponosna majka Verica.

“Sve sam ih vaspitavala na isti način, ali raznolikost njihovih karaktera je očigledna. Ima lepote u tome. Elena je imala, ako tako mogu da kažem, tu vrstu nesreće da se jako mlada uda za veoma poznatog muškarca”, navela je jednom prilikom kreatorka.

Bonus video:

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.