PROBLEMI! VUK MOB ZABRINUT ZA SVOJU BEBU: Još uvek ih nije video, jedva čeka prvi susret!
Vuk Mob, Foto: instagram printscreen

dirljivo

PROBLEMI! VUK MOB ZABRINUT ZA SVOJU BEBU: Još uvek ih nije video, jedva čeka prvi susret!

"Mislim da još nisam svestan da je Teona konačno došla na svet, biću tek kad ih budem video. Jedva čekam", izjavio je reper

Objavljeno:

Reper i bivši učesnik rijalitija ''Zadruga'' Vuk Mob jutros je postao tata, a njegova verenica Olivera rodila je devojčicu, kojoj su odlučili da daju ime Teona.

Nakon što se Olivera oglasila nakon porođaja na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom objavila prvu fotografiju malene Teone, za Pink.rs se oglasio i Vuk Mob, koji nam je otkrio da je poslednjih nekoliko dana strahovao da li će sve biti u redu, budući da je Olja već premašila termin i bila u desetom mesecu. Takođe, kako kaže, još ne može da vidi bebu i Oliveru zbog situacije sa korona virusom, te željno iščekuje dan kad će svo troje biti na okupu u njihovom domu.

Vuk Mob
foto: instagramscreen

- Ja sam očekivao da će to biti još ranije, jer je Olja već uveliko ušla u deseti mesec, premašila je termin, treći, četvrti dan u desetom mesecu se porodila. Malo sam se zabrinuo za bebu, da li će sve biti u najboljem redu, ali na kraju je sve ispalo super. Olja i beba su dobro, žao mi je samo što ne mogu još da ih vidim uživo, ne dopuštaju nam zbog korone. Video sam ih samo preko video-poziva - rekao je reper i dodao:

- Mislim da još nisam svestan da je Teona konačno došla na svet, biću tek kad ih budem video. Jedva čekam. Verovatno će to biti moguće tek u subotu, kad bi trebalo i da Olja i beba izađu iz porodilišta, ali još ništa nije sigurno. Što se tiče proslave, videćemo kada će biti zbog ove situacije, svakako ćemo nekom prilikom da obeležimo rođenje ćerkice - poručio je Vuk Mob.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.