Ne bi ih oprali ni Dunav ni Sava: Anđelka je imala skandalozan naziv za seriju, a Andriji nije bilo dobro kad ga je čuo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Andrija i Andjelka

to bi bio šou

Ne bi ih oprali ni Dunav ni Sava: Anđelka je imala skandalozan naziv za seriju, a Andriji nije bilo dobro kad ga je čuo! (VIDEO)

Na konferenciji Digital 2016 učestvovali su junaci čuvene serije "Andrija i Anđelka", Anđelka Prpić i Andrija Milošević, koji su govorili o fenomenu regionalne popularnosti koji je serija dostigla
Objavljeno:

Srpski producenti kupili su 2012. kanadski format o bračnom paru u tridesetim godinama, a novembra 2013. održan je veliki kasting za glavne glumce.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nije tajna da su još u startu imali u vidu ko bi bio odličan za glavnu mušku ulogu, ali je interesantno da su Andriju Miloševića jedva nagovorili da dođe na kasting, jer je prepun obaveza.

Sudbina ili slučajnost, tek jedina glumica koja je u tom trenutku bila u mogućnosti da dođe na kasting tog dana i da proba scenu bila je Anđelka Prpić.

"Mislim da je generalno problem u domaćoj kinematografiji problem što kastinzi nisu česti, pa vi razmišljate marketinški. Producenti ne uparuju glumce i ne gledaju prethodno kome leži tekst", pojasnila je dodatno Anđelka tokom panela o fenomenu regionalne popularnosti ove serije na konferenciji Digital 2016.

foto: Printscreen/Youtube/Andrija i Andjelka

Kada su odabrani glavni glumci, kada je prilagođen scenario i konačno dogovoreno na kojoj televiziji će biti emitovano, trebalo je dati i ime seriji...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.