PLJUŠTALE UVREDE I PROZIVKE NAKON ŠTO JE MILICA POKAZALA SVOJE LICE BEZ ŠMINKE: Zapušila je usta svim HEJTERIMA!
Foto: prentscreen/youtube/KURIR

AUUUU!

PLJUŠTALE UVREDE I PROZIVKE NAKON ŠTO JE MILICA POKAZALA SVOJE LICE BEZ ŠMINKE: Zapušila je usta svim HEJTERIMA!

Nema komplekse te da je naučila da se nosi i sa hejterima,

Objavljeno:

Naša proslavljena košarkašica Milica Dabović pre nekoliko dana podelila je svoju fotografiju bez šminke i filtera, pa pored brojnih pohvala dobila i negativne komentare dve devojke.

Rešila je da se sa njima suoči, te komentare nije obrisala, već je hejterima javno odgovorila. Stupili smo u kontakt sa Milicom koja nam je otkrila da nema komplekse te da je naučila da se nosi i sa hejterima, kojima ne pridaje previše pažnje.

- Uvek se nađu hejteri, neke iskompleksirane osobe. Te dve devojke su me zaista zabavile. Jedna je čak rekla da je starleta, a da sam ja propala košarkašica, ne znam ni ja šta, smešno mi je bilo. Nisam mogla da verujem i nisam mogla da odolim pa sam takve komentare stavila i na Instagram - kaže Dabovićeva i otkriva da je naučila da je negativni komentari više ne pogađaju:

- Mene to uopšte ne vređa, svako ima svoje mišljenje. Da sam se obazirala na negativne ljude i loše komentare ko zna gde bih do sada završila. Na život uvek gledam pozitivno, nikada nisam klonula duhom i padala. Svako ima svoje mišljenje, o ukusima se ne raspravlja. Jedan je život i želim da ga živim najlepše moguće. Osoba sam koja ne mrzi, nije ljubomorna, nemam komplekse. Prosto, takva sam kakva jesam, imam kriv nos i čukljeve, ne stidim se. Hejterima na čast i dušu, oni su samo jedna kap u okeanu, uopšte se ne obazirem. Nekad je loša reklama zapravo dobra, to sam naučila kod prodaje.

Košarkašica dodaje i da joj svakodnevno motivaciju daju mnoge žene koje joj upute niz lepih reči, što kad je sretnu na ulici, što putem društvenih mreža.

- Mnogo više pažnje pridajem pohvalama i svim divnim ženama koje mi pišu: “Milice, ti si divna, poslala si mi stvari, dala mi i spasila me...” Trenutno sam posvećena kampu, sinu, košarci, imam mnoge nove projekte, nemam vremena da se obazirem na loše komentare - zaključila je Milica Dabović.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.