KAKVA SKANDALČINA! ANA NIKOLIĆ IZ SVEG GLASA VIKALA NA PRODAVCE U TRŽNOM CENTRU: Zahtevala da joj vrate NOVAC!
Foto: ATA IMAGES

šok!

KAKVA SKANDALČINA! ANA NIKOLIĆ IZ SVEG GLASA VIKALA NA PRODAVCE U TRŽNOM CENTRU: Zahtevala da joj vrate NOVAC!

Ponovo šokira...

Objavljeno: 21:34h

Ana Nikolić ne prestaje da pravi skandale. Ovoga puta, pevačica je na dečjem odeljenju u jednoj radnji u šoping molu na Novom Beogradu vikala naočigled velikog broja kupaca.

Pop pevačica je u butik poznatog brenda došla kako bi zamenila garderobu, koju je pazarila za svoju naslednicu, a koja joj nije odgovarala. Međutim, ona za kupljenu robu nije imala fiskalni račun, a ni etikete koje moraju da ostanu neoštećene na proizvodu koji se želi vratiti. Ana ih je skinula pa prodavnici nisu mogli da joj uvaže reklamaciju.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

Kako se saznaje koji je prisustvovao neprijatnoj sceni, prodavačica je pevačici najpre tražila fiskalni račun, a potom i objasnila da bez njega ne mogu da se menjaju artikli. To je Nikolićevu iznerviralo, pa je počela da viče nasred butika. Prema rečima našeg sagovornika, ona je bila vrlo neprijatna, neljubazna, dramila je i tražila da vidi menadžera. Kada je došao pretpostavljeni, tek je njemu sasula u brk sve što je imala.

- Ja sam bila u milion butika širom sveta, vraćala sam stvari i u Šanelu, pa nisu pravili problem, odmah su mi vraćali sve pare. Na šta to liči? - urlala je Nikolićeva, a radnici su pokušali da joj objasne da oni postupaju po propisima i da robu bez etikete ne mogu da prime nazad, pa čak i da ima dokaz o uplati. Kako dalje navodi naš izvor, to je još više razljutilo pop zvezdu, koja je demonstrativno pokupila sve stvari koje je donela u butik da vrati i napustila taj lokal. Čim je izašla, nastavila je da razgleda garderobu, a kupovinu je završila u parfimeriji.

Pokušano je da se stupi u kontakt s Anom Nikolić, ali njen broj telefona poznat redakciji tokom jučerašnjeg dana bio je nedostupan.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.