"MOJA ĆERKA ĆE UMRETI TAMO"! TARINA MAJKA U STRAHU ZBOG NJE I NEMILOSRDNA PREMA ŠA: Okrivljuje ga za sva dešavanja!
Foto: RTV Pink printscreen

ŠOK!

"MOJA ĆERKA ĆE UMRETI TAMO"! TARINA MAJKA U STRAHU ZBOG NJE I NEMILOSRDNA PREMA ŠA: Okrivljuje ga za sva dešavanja!

Nije joj lako...

Objavljeno:

Majka Tare Simov, Miroslava ističe kako joj se uopšte ne dopada odnos njene ćerke sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, kojeg je supruga ostavila zbog bliskosti sa pomenutom zadrugarkom.

Miroslava
foto: Youtube

Ona o reperu uopšte nema lepo mišljenje i optužuje ga da je on jedini krivac za loše stanje njene ćerke.

- Moja Tara je sve rekla kad je kroz plač tražila majku. Što je tražila, to će i dobiti. Svako ima pravo na majku, pa i moja ćerka. O Aleksiću nemam komentar. Da li je to sve dogovor njega i njegove žene, ja to ne znam, mada je Đedović rekao da je ona prešla preko njegovih prevara - sto i više puta. Najmanje želim da mi neko osuđuje i satanizuje dete tamo, da joj sisaju krv. Isto tako, ne dozvoljavam da i Ša napravi frku, pa da se izvuče i posle pobegne u sobu, a da Tara bude kažnjena, pa da je on drobi ujutru i psihički torturiše dok ona plače. On mene ne dotiče, ali ako misli da će da se opere preko mog jadnog deteta, koja ne može da stoji koliko je smršala, a smršala je, jer on ždere na 15 minuta kao bela ajkula, vara se.

Miroslava je dala i svoj sud o tome da li se njena ćerka zaljubila u repera.

- Emocije postoje, ali ona ima samo 20 godina. Moguće je i da se on zaljubio u nju, ali on ima 40 godina i može da joj prodaje maglu, težak je manipulator. Ša mi je jedini krivac za sve. Greška je jedino što je on zauzet čovek, pa joj je prodao žvaku. On je nju nagovarao da pobegne s njim, onda bi onda morala da plati 50.000 evra kazne, mi to nemamo da platimo, mi ne živimo luksuzno.

Tara Simov
foto: Youtube

Ona je prokomentarisala i tvrdnje gledalaca da je Tara psihički labilna.

- To je strahota. Moja ćerka će umreti tamo prirodnom smrću, ona je senka. Ugrožena je i psihički i fizički, ona plati za sve, a Ša preskače tri puta krov, prošeta se malo, cereka se i prođe nekažnjeno. Njegova žena Ivana šta god da odluči, to je njihova stvar, ali čujem da se oglasila i njegova jetrva, koja uopšte nije naklonjena tom braku - rekla je Miroslava za Kurir i dodala:

- Najbolje bi bilo da Taru odvoje od Ša i da je smeste u rehabilitaciju, da mu se ne dozvoli pristup tamo, jer on stalno dolazi kod nje da joj kuka i da se žali. Ona je zbog njega svako veče na infuziji. Čim mu okrene leđa, on je ogovara, njemu je sve "sprdnjica"- kako on kaže.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.