DOKTOR ZA ROKENROL JE BIO NA RUBU EGZISTENCIJE, pa sa ženom otvorio PRODAVNICU: Otkrio koliko je uložio NOVCA!
Foto: Marina Lopičić

BRAVO

DOKTOR ZA ROKENROL JE BIO NA RUBU EGZISTENCIJE, pa sa ženom otvorio PRODAVNICU: Otkrio koliko je uložio NOVCA!

Za taj potez je najviše bila zaslužna njegova supruga Suzana

Objavljeno: 16:16h

Roker Milić Vukašinović danas slavi 71. rođendan. Poznat po burnom životu, pisalo se i da je bio na rubu egzistencije, a prošle godine muzičar je rešio da pokrene sopstveni biznis. Naime, on je sa suprugom Suzanom otvorio prodavnicu kućne hemije, o čemu je svojevremeno govorio za "Blic".

Kako je tada rekao, za taj potez je najviše bila zaslužna njegova supruga Suzana, dok se ranije naširoko pisalo o njihovoj borbi za egzistenciju.

- To se davno pisalo, da sam na rubu egzistencije, kada sam propio milion i po evra u svom bludnom životu. Ipak sam doktor za rokernol. Čovek je najnormalniji kada je na rubu egzistencije, veliki novac kvari ljude - rekao je Milić Vukašinović jednom prilikom, pa je otkrio kako je sa ženom prelomio da započnu biznis u centru srpske prestonice, na Zelenom vencu.

Milić Vukašinović
foto: Zorana Jevtić

- To je više Suzana radila sa robom po prodavnici, kućna hemija i takve stvari. Dizala je promete gazdama i nisu je cenili kako treba. Onda je meni i Suzani pukao film i rekli smo da ćemo ubuduće držati svoju radnju. Bilo je otvaranje, super je sve krenulo. Tek je prvi dan, ljudi treba da se naviknu da je tu nova prodavnica hemije - rekao je Milić kada je sa suprugom otvorio prodavnicu, i dodao da je u biznis bilo potrebno da se uloži oko 3.000 evra, ali je sa suprugom uspeo da se snađe za start biznisa.

- Najbitnije je naći dobru lokaciju, koliko god da je skupa kirija, to se na kraju sve isplati. Robu su nam dali na odloženo, a neko i nije, tako da ne moramo odmah velike pare da uložimo. Kad krene posao to se sve isplati i ta roba se na odloženo plati. Nama je 3.000 evra trebalo da sve pokrijemo - istakao je tada Vukašinović.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.