ANA KORAĆ UNIŠTILA DAVIDA DRAGOJEVIĆA RASKIDOM? On se NEUTEŠNO VRATIO NOĆNOM ŽIVOTU, a posećuje i KOZMETIČKE SALONE
Foto: ATA IMAGES

ŠOK!

ANA KORAĆ UNIŠTILA DAVIDA DRAGOJEVIĆA RASKIDOM? On se NEUTEŠNO VRATIO NOĆNOM ŽIVOTU, a posećuje i KOZMETIČKE SALONE

Živi u fantaziji da nije ostavljen...

Objavljeno: 15:18h
Ermin Biberović

Nedavno je odjeknula vest da je Ana Korać "šutnula" i ostavili svog rijaliti dečka Davida Dragojevića. Oni su svoju vezu započeli pre dve godine u rijalitiju "Zadruga", kada je on prevario tadašnju devojku Aleksandru Subotić, dok je ona bila napolju i nije mogla ni očekivati da će joj tako nešto javno prirediti i učiniti.

David i Ana
foto: Instagram

Naime, u prethodih par nedelja, već nekoliko puta se u medijima spekulisalo da u njihovoj vezi "ne cvetaju ruže"i da je Dragojević konstantno u Aninoj senci kao njen potčko, ali su oni uvek takve navode providno poricali i demantovali, a mnogi sumnjaju da je upravo Dragojević molio Anu da ga ne ostavi na pola puta, i da neće imati gde da boravi i biće prinuđen da se vrati u svoje rodno mesto - Veternik, gde se nerado vraćao nakon svakog raskida.

Kako se komentariše, raskid je bio veoma buran, gde je starleta Dragojevića izbacila iz stana sa svim stvarima koje mu je ona kupila, i da je na njegovu žalost bio primoran da se vrati u Veternik, s obzirom da je ona plaćala stan u kom su boravili. Ana je bila izričita u odluci da ne želi više nikakav odnos s njim, a već godinama unazad se sumnja da je upravo ona izdržavala sada već bivšeg dečka.

Nakon raskida, bivši dečko Ane Korać, u želji da prikaže javnosti i dokaže njoj kako ne pati zbog kraha u ljubavi, započeo je ponovni mladalački život, žurke, opijanje i bahaćenje, mada po njegovim godinama itekako bi trebao da bude uspešan u drugim različitim aspektima. Poznat je po vrlo neprimerenim fotografijama i neartikulisanom ponašanju u društvu, a mnogi su to okarakterisali "kompleksima", jer je uvek želeo da parira Aninim dosadašnjim momcima, koji su u većini slučajeva bili uspešni, bogati, hrabri i jaki.

David Dragojević
foto: Instagram

Česta tema medija su estetske intervencije njegove bivše partnerke Ane Korać, ali Dragojević je rešio, očito, "da joj preuzme slavu".

David je rešio da otkloni tragove godina sa svog lica, te je u jednoj beogradskoj klinici otišao na tretman botoksom, kako bi zategnuo kožu svog lica, a već davno ga je javnost okarakterisala kao Veterničkog starleta.

David Dragojević
foto: Instagram

Neretko možemo ispratiti već sada njegovu "lažnu", plasiranu sreću, dok Ana istinski uživa i napokon živi punim plućima, jer je sebi sklonila teret sa leđa i dodatni trošak. Javnost komentariše kako nikada bolje i srećnije nije izgledala i da je upravo raskid tome doprineo. Ne želi više ni da čuje za Davida Dragojevića, odlučila je da okrene novi list i prepusti se pravim muškarcima, gde ona neće biti muško u vezi, i gde će moći da se prepustim pravim ljubavnim čarolijama.

S obzirom da je Dragojević javno prevario i ostavio Aleksandru Subotić, s kojom je takođe bio u vezi dok ga je ona verno čekala napolju, vrlo često se nameće pitanje, da ga je ipak sustigla karma i da već sada plaća svoje perfidne i jeftine poteze.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.