GORICA POPOVIĆ OTVORILA DUŠU NAKON SMRTI KOLEGE: Duboko je potresena, otkrila KAKAV je privatno bio Boris Komnenić!
Foto: Printscreen Youtube/RTS

POTRESNO

GORICA POPOVIĆ OTVORILA DUŠU NAKON SMRTI KOLEGE: Duboko je potresena, otkrila KAKAV je privatno bio Boris Komnenić!

Istakla koliko joj je teško zbog njegovog odlaska...

Objavljeno:

Danas je sve rastužila vest da je glumac Boris Komnenić preminuo u 64. godini.

Glumicu Goricu Popović, koja je sa njim igrala u seriji “Bolji život”, veoma je potresla smrt kolege, te je istakla koliko joj je teško zbog njegovog odlaska.

“Duboko sam potresena. Otišao je jedan sjajan glumac i divan čovek, umetnik osobenog izraza, duhovit na poseban način, omiljen kod kolega i publike. Naizgled ćutljiv, kad bi progovorio, bilo je to sažeto, pametno i duhovito. Veliki je ovo gubitak za njegovo Narodno pozorište i za sve nas”, izjavila je poznata glumica.

Boris Komnenić
foto: youtubescreen

Podsetimo, pored pozorišnih uloga, Komnenić je odigrao preko 70 uloga na filmu i TV serijama. Na filmu je debitovao još kao student u “Danima od snova” (1980) Vlatka Gilića, a iste godine odigrao je i ulogu u “Splavu meduze” Karpa Godine. Igrao je u filmovima “Tajvanska kanasta” (1985), “TT sindrom” (2002), “Sjaj u očima” (2003), “Kad porastem biću Kengur” (2004), “Sedam i po” (2006), “Čitulja za Eskobara” (2008), “Montevideo, bog te video” (2012), “Falsifikator” (2013), “Taxi Blues” (2019), “Jedini izlaz” (2020) i drugim ostvarenjima.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.