ZBOG TREĆE SESTRE RODIĆ IZGOREO INSTAGRAM! BUJNE GRUDI POKRILA SAMO CVEĆEM: Muškarcima ISPALA VILICA zbog prizora!
Nataša Rodić, Foto: Instagram

PROVOKATIVNA

ZBOG TREĆE SESTRE RODIĆ IZGOREO INSTAGRAM! BUJNE GRUDI POKRILA SAMO CVEĆEM: Muškarcima ISPALA VILICA zbog prizora!

Nataša je liniju dovela do savršenstva

Objavljeno: 20:35h

Sestre Rodić mesecima privlače veliku pažnju javnosti. Svaka njihova objava na društvenim mrežama izazove pregršt komentara. Pored Bojane koja je u žiži interesovanja zbog trudnoće sa sinom Goce Božinovske, Mirkom Šijanom, tu je i Nataša Rodić čije su nove fotografije zapalile Instagram.

Naime, Nataša je vidno smršala, što se primećuje i na njenom licu, promenila je frizuru, a promenila je i način šminkanja.

Ona je napravila niz fotografija u stajlingu koji je privukao veliku pažnju. Nataša je pozirala u teksas farmerkama i grudi je prekrila samo roze ružama.

- Zdravo proleće - napisla je u opisu fotografije, a na glavi je imala slameni šešir.

Podsetimo, Nataša Rodić dovodila se u vezu sa sinom Zlate Petrović i Zorana.

Podsetimo, Nataša Rodić dovodila se u vezu sa sinom Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovanom. Zlata je svojevremeno otkrila:

- Nataša je divna devojka, ali je devet godina starija od mog sina. Sada je to velika razlika, ali kasnije neće biti. Koliko znam, oni se za sada viđaju i lepo im je. Meni Joca sve priča, ali mi nije rekao da li ima nešto više sa njom. Mada, iskrena da budem, ne bih se ljutila da mi Nataša bude snajka, pa i mojoj Goci Božinovskoj će treća ćerka Rodića biti snajka - rekla je Zlata Petrović tada, preneli su mediji.

Bonus video:

(Espreso / Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.