NISTE ZNALI! ZVEZDE KOJE JE INSTAGRAM SPASIO SIGURNE PROPASTI: Pale bi u ZABORAV bez društvenih mreža!
Tanja Savić, Vesna Đogani i Slavica Ćukteraš, Foto: Instagram printscreen

zanimljivo

NISTE ZNALI! ZVEZDE KOJE JE INSTAGRAM SPASIO SIGURNE PROPASTI: Pale bi u ZABORAV bez društvenih mreža!

Kako je Instagram spasio karijeru zaboravljenim zvezdama

Objavljeno:

Tokom 2020. godine, otkako je zavladala pandemija koronavirusa, mnogo toga se promenilo na našoj javnoj sceni. Da bi poznate ličnosti održale dozu popularnosti koju su stekle, postale su vrlo aktivne na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, te tako uspevale da se promovišu i održe svoju popularnost, a neki su je, ruku na srce, i povećali. Međutim, ima i onih pevačica koje su davno bile medijski aktuelne, osim ako im se ne desi neki iznenadni skandal, ili nisu toliko bile aktivne na terenu. One su u poslednje vreme profitirale zahvaljujući društvenim mrežama poput Instagrama i TikToka, te su neke pevačica usput postale i influenserke.

Vesna Đogani, Slavica Ćukteraš, Tanja Savić
foto: Instagram printscreen

Život Vesne Đogani stalno je pod budnim okom njenih pratilaca jer im bukvalno daje sve na tacni. Da li išla u prodavnicu, na roditeljski sastanak, majstorisala u kuhiniji, pevačica sve snima i objavljuje na svoj Instagram, a na TikToku pokazuje svoje igračko umeće.

Pored korisnih saveta koje daje ženskoj populaciji, ona je aktivna i na Tik Toku, pa je samim tim postala prava influenserka. Često joj se u klipovima pridružuje i suprug Đole Đogani, koji uglavnom đuska, a malo priča. I Vesna je svesna toga da je zahvaljujući slobodnom vremenu uspela da se snađe savremenom metodom održavanja popularnosti, bez obzira na to što se pesme grupe Đogani redovno puštaju u kafićima i radio stanicama.

Slavica Ćukteras godinama je izbegavala da govori za medije. Otkako se udala, a kasnije razvela, svoj privatni život držala je u tajnosti. Kada je prestala da radi, iz dosade je počela da bude sve više aktivna na Instagramu, a njeni snimci kružili su internetom. Tu je dokazala da nije talentovana samo za pevanje nego iz za glumu jer su njene imitacije zlata vredne.

Život Tanje Savić nije bio nimalo lak, pogotovo poslednjih godinu dana, kada joj je suprug Dušan Jovančević odveo decu u Australiju, zbog čega su na sudu. Pevačica se vratila kod roditelja u selo Radinac, nedaleko od Smedereva, pa slobodne dane provodi uključujući se u lajv na Instagramu.

Često razgovara sa fanovima, a dešava se da im priredi i “kafansko veče”, pa im peva po nekoliko sati. Njene kolege uglavnom objavljuju njene snimke na svojim nalozima, pa tako Tanja uspeva da dobije dosta pratilaca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.