AU, KAKAV ŠOK: ZORICA I KEMIŠ PLANIRAJU PETO DETE? Pevačica poručila: Ja sam najbolja baba riba na estradi!
Foto: instagramscreen

AU!

AU, KAKAV ŠOK: ZORICA I KEMIŠ PLANIRAJU PETO DETE? Pevačica poručila: Ja sam najbolja baba riba na estradi!

Rekla je u kakvim su njih dvoje odnosima danas.

Objavljeno:

Zorica Brunclik je posle šest godina ponovo sklopila ugovor sa ,,Grand produkcijom”, nakon pregovora koji su trajali čitavih godinu dana.Brunclikova je otkrila šta joj je najviše nedostajalo, a osvrnula se i na koncept takmičenja ,,Zvezde Granda”, u kom kao najslabiju kariku vidi ni manje ni više nego Sašu Popovića.

Rekla je u kakvim su njih dvoje odnosima danas.

“Ne odnosimo se uopšte. Nema razloga, ni sa kim se nisam svađala, niti smo se viđali, život nas je odveo na drugu stranu, svako uživa na svoj način. Da se ne lažemo, nema ,,Granda” bez Saše Popovića. Onog trenutka kada on ode, ni ,,Grand” ne mora više tako da se zove”, rekla je Zorica.

Otkrila nam je i šta se dešava sa njenim koncertom zakazanim za 21. april u Sava centru.

Zorica Brunclik, Saša Popović
foto: Damir Dervišagić

“Odlučili smo se za Sava centar, tri puta smo pomerali datum. Iskreno se nadam da će 21. april ponovo biti u opticaju i ove godine”, istakla je pevačica.

Nedavno se i vakcinisala, a na pitanje zbog čega se premišljala d li da to uradi, imala je zanimljiv odgovor.

“Jeste. Miroljub i ja smo dugo razmišljali da li da se vakcinišemo, jer kažu da se to odražava na plodnost, a mi smo planirali još jedno dete, međutim, đavo je odneo šalu i mi smo se vakcinisali da bismo sebe zaštitili, a i zbog toga što korona najgore može da se odrazi na plod ukoliko niste vakcinisani (smeh). Onda smo rekli: ‘Ipak imamo četvoro dece, ako se desi, desiće se!’. Ja sam najbolja baba riba na estradi! Šta bi nam falilo da imamo još jedno dete (smeh)?”, rekla je Zorica.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.