PEVAČICA SLAĐA DELIBAŠIĆ ISKRENO O SUJETI NA ESTRADI: Ne druži se ni sa kim, mnogo ima POROČNIH LJUDI!
Foto: Kurir tv printscreen

ISKRENO

PEVAČICA SLAĐA DELIBAŠIĆ ISKRENO O SUJETI NA ESTRADI: Ne druži se ni sa kim, mnogo ima POROČNIH LJUDI!

Sada je priznala da ona ne preferira ta popularna “estradna prijateljstva”.

Objavljeno:

Pevačica Slađa Delibašić, prisutna je na muzičkoj sceni gotovo tri decenije, ali se poslednjih godina povukla iz javnosti i više posvetila svom privatnom biznisu, te je ni ne viđamo tako često.

Poznato je da Slađa uvek otvoreno govori o svim temama, ali i da nema dlake na jeziku. Sada je priznala da ona ne preferira ta popularna “estradna prijateljstva”.

Slađa Delibašić
foto: Printskrin

– Iskrena da budem, ne družim se ni sa kim sa estrade. Živim svoj život. Ta foliranja, sujeta, navodno se ništa ne može stići. Pa, ja sam na estradi 30 godina i stižem sve. I da skuvam, i da sredim kuću. Žena koja je sposobna, može uraditi milion stvari. Mislim da malo časnih ljudi ima na estradi, i što se tiče žena, ali i što se tiče muškaraca. Mnogo poročnih ljudi, a ja ti ne podnosim, jednom rečju, prezirem – rekla je Slađa i dodala:

– To sam i ćerkama usađivala od malena. Uvek kažem, hvala Bogu što sam ih izvela na pravi put. Sada su odrasle i o nekim stvarima više ne mogu ja odlučivati, ali mogu da podržim, usmerim i kažem šta ne valja.

(Espreso/deToxic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.