AU KAKAV PREOKRET! Nakon što su mu oduzeli automobile, Baka Prase ima novu MAŠINU: Nada se da ga neće uhapsiti!
Foto: Printskrin

hit

AU KAKAV PREOKRET! Nakon što su mu oduzeli automobile, Baka Prase ima novu MAŠINU: Nada se da ga neće uhapsiti!

Pre nekoliko dana ostao je bez luksuznih autombila marke "Porše" i "Lamborghin".

Objavljeno:

Jutjuber Bogdan Ilić, koji se predstavlja kao Baka Prase, pre nekoliko dana ostao je bez luksuznih autombila marke "Porše" i "Lamborghin".

Naime, policija je zatekla automobila "Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiran na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu za koje se utvrdilo da je parkirao Baka Prase.

Baka Prase
foto: Printscreen

Zbog činjenice da je automobil registrovan u inostranstvu, kao i da je bez prisustva vlasnika i da ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Bogdan Ilić, protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava. Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provera i sumnje u carinski prekršaj.

Njemu je privremeno oduzet automobil "porše kajen", koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

On je sada na Instagramu objavio video snimak na kojem je pokazao da sada vozi Juga, a takođe je snimio svoje luksuzne "ljubimce" kojima trenutno nema pristup.

Baka Prase
foto: instagramscreen

"Ne daju mi da snimam, da priđem, evo je druga limuzina", rekao je on u videu, a potom je objavio i fotografiju na kojoj se vidi kako vozi Juga.

"Najjači sam, pa mi ne mogu ništa. Voziću juga i golfa, šta je tu je, biće boljih dana. Nadam se da me neće uhapsiti", napisao je on na Instagramu tokom večeri.

Baka Prase
foto: instagramscreen

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.