ĐOKOVIĆ JE BIO ODLEPIO ZA NJOM, PRAVILA JE LOM U DISKOTEKAMA: Zbog ALKOHOLA je završila u ZATVORU,a onda je NESTALA
Foto: Damir Dervišagić

AUU!

ĐOKOVIĆ JE BIO ODLEPIO ZA NJOM, PRAVILA JE LOM U DISKOTEKAMA: Zbog ALKOHOLA je završila u ZATVORU,a onda je NESTALA

Harala je estradom i diskotekama!

Objavljeno: 16:55h

Danijela Vranić bila je jedna od najpopularnijih pevačica koja se 2006. godine lansirala na vrh muzičke liste.

Snimila je brojne hitove, ali je najupamćeni ostao duet sa Acom Lukasom "Niko kao ti", nakon kog su pokrenute i spekulacije o njihovoj navodnoj romansi.

Pevačica iz Valjeva harala je estradom i gradskim lokalima, te je prva na sceni dobila nadimak "kraljica splavova". Pričalo se i da je bila miljenica žestokih momaka, a jednom prilikom je izjavila da je najbolja drugarica Milorada Ulemeka Legije.

Danijela se pojavila i na čuvenom modnom kanalu "Fashion Tv" i uspela da provede 24 sata na trežnjenju kada je uhapšena 2011. godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Intrigirala je javnost i izjavama da je na poklon od političara za rođendan dobila konja, kao i da je omiljena pevačica prvog reketa sveta, Novaka Đokovića.

I, kada se činilo da je buran način života iza nje, uradivši do sada najskuplji spot kod nas za pesmu "Harfa", pevačica je "nestala" i ono što se moglo pročitati je da je vodila borbu sa viškom kilograma i da je estrada ne zanima kao ranije, jer je vreme da se ostvari kao majka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.