DOK ČEKAJU BEBU! GOCA BOŽINOVSKA UPOZNALA BOJANINE RODITELJE: Samo pohvale na račun prijatelja!
Goca Božinovska, Foto: Printscreen

oduševljena

DOK ČEKAJU BEBU! GOCA BOŽINOVSKA UPOZNALA BOJANINE RODITELJE: Samo pohvale na račun prijatelja!

Ima samo reči hvale za snajku!

Objavljeno: 10:51h

Goca Božinovska upoznala je roditelje svoje snajke Bojane Rodić, priju Danijelu i prijatelja Bogdana Rodića. Pevačica je prošlog vikenda posetila Titel i bila u gostima u porodičnoj kući buduće supruge svog sina Mirka Šijana. To je potvrdila i folk zvezda:

Bojana Rodić, Mirko Šijan
foto: Printscreen Instagram

- Upoznala sam prijatelje. Sve smo obavili po protokolu. Predivni ljudi. Sad samo čekamo bebu. Kad dođe nama naša beba, sve će biti u redu - rekla je zadovoljno svekrva.

Inače, Bojana je nedavno postavila fotografiju sa Gocom. Njih dve su bile na porodičnom ručku u jednom restoranu na Savi. Goca je otkrila kako se slaže sa snajkom:

Goca Božinovska
foto: Printscreen

- Bolju snajku nisam mogla da dobijem. Ona je moja srećica: lepa, sposobna, pametna, vredna. Nije što je moja, nego je žena za primer. To je i moj sin video i zato sa njom stvara porodicu. Ja im želim da imaju mnogo dece i da se beskrajno vole. A čim je Bojana ovako dobra, i njeni roditelji ne mogu da budu ništa manje fenomenalni. To su moji prijatelji i Danijela i ja jedva čekamo da postanemo babe - rekla je Goca.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.