RAZVOD, KLINIKA ZA ODVIKAVANJE, PA SPONTANI POBAČAJ: Imala je TURBULENTAN ŽIVOT, a evo gde je pevačica danas!(FOTO)
Foto: Youtube

ŠOK

RAZVOD, KLINIKA ZA ODVIKAVANJE, PA SPONTANI POBAČAJ: Imala je TURBULENTAN ŽIVOT, a evo gde je pevačica danas!(FOTO)

Prepoznajete je?

Objavljeno:

Pevačica Ivana Banfić pre dvadesetak godina imala je veliku popularnost u čitavom regionu, a iza sebe ima burnu prošlost.

Banfićeva je bila u braku sa menadžerom Robetom Magićem, koji je trajao dvanaest godina, a pevačica se zatim razvela i odala alkoholu.

Prijavila se na klinku za odvikavanje 2005. godine i uspela da prebrodi težak period.

Ivana Bafić
foto: Youtube

Kako je hrabro nastavila život dalje, Ivana Banfić je pronašla ljubav svog života, Krunu Ladišića.

Tajno su se venčali i želeli da postanu roditelji, međutim usledio je težak period. Prva trudnoća Ivane, koja je tada već godinama žudela za detetom, nije prošla dobro. Imala je spontani pobačaj.

- Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir - rekla je svojevremeno Ivana za "Hello".

Ubrzo je stigla sreća u vidu njenog sina Jana.

- Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenarijo. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru - ispričala je tada.

Ivana je prošle godine rešila da sebi nađe novi izvor prihoda. Kako je kuvanje i pisanje blogova sve popularnije svuda u svetu, i ona se odlučila da snima emisiju o kuvanju, čime se posvetila u mesecima koji su usledili.

Ivanu, podsetimo, region najviše pamti po duetu sa Dinom Merlinom, "Godinama".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.