HAPŠENJE RIJALITI UČESNICE ŠOKIRALO JE JAVNOST! NAŠLI SU JOJ 6kg DROGE: Nju zanimalo samo da bude LEPA u novinama!
Ema Lapin, Foto: Dragana Udovičić

SNIMCI EMITOVANI NA TV

HAPŠENJE RIJALITI UČESNICE ŠOKIRALO JE JAVNOST! NAŠLI SU JOJ 6kg DROGE: Nju zanimalo samo da bude LEPA u novinama!

Osuđena na 4 godine, a detalji hapšenja privukli su veliku pažnju javnosti.

Objavljeno:

Učesnica Parova i pevačica Ema Lapin, nalazi se u zatvoru na izdržavanju kazne u trajanju od četiri godine i dva meseca, jer je policija u njenom stanu 2017. godine pronašla 6 kilograma marihuane.

Policijski snimci hapšenja koje je tada šokiralo Srbiju, emitovani su na televiziji, a na njima se vide paketići, vaga za merenje, novac...

U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima marihuane. Nakon hapšenja ona je tvrdila da droga nije njena i da joj je sve namešteno.

Međutim, posle mesec dana u pritvoru pevačica je ipak odlučila da prizna da je marihuana njena i nagodi se sa tužilaštvom. Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jesu detalji ovog hapšenja.

Ema je, najpre, uhapšena samo u donjem vešu u svom stanu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i sa sobom ponese lične stvari. Kada su je doveli u pritvor, bila je jako bučna i nije želela da uđe u ćeliju, a ono što posebno šokira jeste činjenica da se interesovala da li joj u novinama izašla lepa fotografija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.