RADA MANOJLOVIĆ OPLELA PO KOLEGINICAMA NAKON SKANDALA "DONJI VEŠ": Vrlo dobro znate na koga mislim!
Foto: TV Prva prinscreen

hit

RADA MANOJLOVIĆ OPLELA PO KOLEGINICAMA NAKON SKANDALA "DONJI VEŠ": Vrlo dobro znate na koga mislim!

Ponavljam, to nije problem i ne zalazim u to niti mi smeta, naprotiv, imaju moju podršku, lepe su i zgodne - dodala je Rada.

Objavljeno:

Rada Manojlović se nedavno našla na meti podeljenih komentara, te je sada rešila da odgovori na njih. Naime, njoj su nedavno u emisiji uživo "sevnule" gaćice, a sada je progovorila o tome.

- To su naši dvostruki aršini o kojima sam i ranije govorila. Navikla sam na to, ali ne mogu da kažem da me to ne dotiče. Ono što mi zaista nije jasno, a složićete se i vi kao predstavnici medija, polovina mojih koleginica nastupa isključivo u gaćicama, u smislu raznih bodija sa tanga donjim delom - istakla je pevačica.

Rada Manojlović
foto: RTV Pink printscreen

- Vrlo dobro znate na koje koleginice mislim, svi imamo oči. Pritom, ne mislim ništa loše, jer je to svakako scenska garderoba, koju nose i svetske zvezde poput Bijonse, Rijane, Džej Lo, Britni Spirs, Kristine Agilere. O Madoni i Šer koje su to radile davnih 70-ih i 80-ih da i ne pričam.

- Kada pogledate Instagram naloge mojih koleginica, slike u (samo) donjem vešu će vam oči isterati, a pojedine ga i nemaju. Ponavljam, to nije problem i ne zalazim u to niti mi smeta, naprotiv, imaju moju podršku, lepe su i zgodne - dodala je Rada.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.