GOCA BOŽINOVSKA OBOŽAVA SNAJKU: Podelila fotografiju sa TRUDNICOM, svi gledaju u opis koji je stavila PEVAČICA
Foto: printscreen

hit

GOCA BOŽINOVSKA OBOŽAVA SNAJKU: Podelila fotografiju sa TRUDNICOM, svi gledaju u opis koji je stavila PEVAČICA

Njih dve uživale su u lepom vremenu, a Goca nije skidala osmeh sa lica.

Objavljeno:

Bojana Rodić, trudna izabranica Mirka Šijana, svakim svojim potezom na društvenim mrežama uvek privuče veliku pažnju javnosti.

Ovog puta, trudna Bojana objavila je na svom Instagram nalogu sliku na kojoj pozira sa svojom svekrvom, budućom bakom Gocom Božinovskom. Njih dve uživale su u lepom vremenu, a Goca nije skidala osmeh sa lica.

Nekoliko minuta kasnije istu fotografiju podelila je i Goca, a uz istu je napisala:

- Snajka moja najlepša.

Goca Božinovska
foto: instagramscreen

Sudeći po fotografijama, može se reći da ljubav između svekrve i snajke cveta.

Podsetimo, vest da je Bojana ostala u drugom stanju obelodanjena je na Božić. Goca Božinovska nije krila sreću što će postati baka:

Stavila sam botoks u čelo. Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu. Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba. Pokojni suprug i ja smo bili maksimalno posvećeni deci, biće super ako Mirko povuče na nas. Sada je na meni da obezbedim da mi i snaja u kući uvek bude zbrinuta, daću sve od sebe da im što duže pomažem. Ona kao da se rodila u našoj kući, imamo super odnos. Brinem o njoj i stalno joj govorim da nosi papuče i da ne sme da joj bude hladno - rekla je Božinovska nedavno u Sceniranju na Kurir televiziji.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.