PUCALI NA ŠETAČA PASA KONTROVERZNE PEVAČICE, pa ukrali oba buldoga: Nudi POLA MILIONA DOLARA samo da ih pronađu!
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKANTNA VEST IZ AMERIKE

PUCALI NA ŠETAČA PASA KONTROVERZNE PEVAČICE, pa ukrali oba buldoga: Nudi POLA MILIONA DOLARA samo da ih pronađu!

Dva psa, Kodži i Gustavo su ukradeni, a Mis Azija je uspela da pobegne.

Objavljeno:

Šetač pasa Ledi Gage je pogođen u grudi četiri puta. Dva čoveka su pucala u njega i ukrala dva, od ukupno tri francuska buldoga poznate pevačice. Sve se desilo u Los Anđelesu u sredu uveče.

Rajana Fišera (30) su kako se navodi, napali oko 22 časa, iz zasede u blizini njegovog doma na Sijera Bonita Aveniji dok je šetao Gagine voljene pse Kodžija, Mis Aziju i Gustava

Dva psa, Kodži i Gustavo su ukradeni, a Mis Azija je uspela da pobegne.

Kada je policija stigla na lice mesta, Fišer je bio teško ranjen, ali svestan i komunikativan. Odveden je u obližnju bolnicu i rečeno je da je na dobrom putu oporavka.

Ono što ostaje nepoznanica za sad je to što se ne zna da li su lopovi znali čiji su psi i da pripadaju pevačici. Međutim, potražnja za francuskim buldozima je ogromna i oni se prodaju između 1.500 - 3.000 dolara. Oni sa pedigreom dostižu i cenu od 10.000 dolara.

Gaga (34) je izbezumljena zbog incidenta i nudi neverovatnih 500.000 dolara kao nagradu Želi da joj se psi Kodži i Gustavo vrate, bez postavljenih pitanja, navode strani mediji.

Fišer je šetao Gagine pse dok je ona van zemlje, u Rimu gde snima novi film.

Policija još uvek nije sigurna da li su Gagini psi markirani za krađu, a oni su stranim portalima potvrdili da je došlo do pucnjave u kojoj je povređen čovek i došlo je do krađe, ali su naglasili da još uvek ne žele da incident okarakterišu kao pljačku. Osumljičeni su nosili kape za bejzbol.

(Espreso/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.