DOK JE ONA PEVALA, RODITELJI SU JOJ BILI MRTVI U KAPELI: Sada uživa u NEVEROVATNOM LUKSUZU, a potpuno je DRUGAČIJA!
Foto: Instagram

ŠOK

DOK JE ONA PEVALA, RODITELJI SU JOJ BILI MRTVI U KAPELI: Sada uživa u NEVEROVATNOM LUKSUZU, a potpuno je DRUGAČIJA!

Da li je prepoznajete?

Objavljeno: 17:24h

Folk legenda može da se pohvali bogatom karijerom koja je započela već davne 1971. godine.

Imala je 25 godina kada je počela da nastupa sa suprugom harmonikašem po brojnim festivalima, a već tada je snimila nekoliko albuma i singlova.

Za pevačicu Veru Matović slobodno može da se konstatuje da joj vreme ide u prilog, jer u osmoj deceniji života izgleda besprekorno.

Posle dvorca Dragane Mirković, Vera poseduje najskupoceniji dom na srpskoj estradi od 3,8 miliona evra i to na prestižnoj lokaciji naše prestonice - Dedinju.

Pevačica je kolekcionar umetnina, pa u svojoj vili poseduje radove poznatih slikara Paje Jovanovića, Uroša Predića i Save Šumanovića.

- Znate ja sam najbogatija što imam puno prijatelja, porodicu, decu i što sam zdrava. Šta će mi novac ako nemam zdravlje. Nije bitno materijalno, bitno je kako se osećamo u duši - svojevremeno je izjavila Vera Matović za domaće medije.

Pevačicu u bogatoj karijeri nisu zaobišli ni skandali, te je jednom prilikom pričala o neprijatnoj situaciji iz 2014. godine kada je naišla na osudu kolega zbog humanitarnog dela, tvrdeći da je sve uradila zarad sopstvenog marketinga.

Folk legenda je tvrdila da su je sinovi kolege Marinka Rokvića - Nikola i Marko izvređali na društvenim mrežama što je postavila svoje plakate na pakovanja vode za ljude koji su pretrpeli poplave.

Marinko Rokvić
foto: Ana Paunković

- Taj koji je fotografisao pakete vode verovatno nije hteo to da zlupotrebi. Da bi me posle sinovi Marina Rokvića prozvali da sam dno dna i da sam seljanka koja je iz Čačka došla na Dedinje da živi - prisetila se pevačica svojevremeno i nastavila:

- Ja sam plakala i branila se da nemam ništa protiv toga, ali mi je jako bilo žao. Zašto baš to da doživim od njih? Da je to bilo od nekog drugog sa strane, pa 'ajde, nije važno. Ali privatno smo bili dobri - pričala je pevačica.

Vera se dotakla i odnosa sa Marinkom i delimično krivicu svalila na njega.

- Moju decu sam vaspitala da ne vređaju. Otac je trebalo da posavetuje svoje sinove da ne stiču popularnost na tuđem imenu. Posle ih je bilo sramota - ispričala je Vera i dodala da je na kraju Marinku pružila ruku:

- Ja sam osoba koja je lepo vaspitana, a to je bilo na njegovu dušu i na dušu njegovih sinova. Ne vidim razlog zašto su to uradili jer se mi kao kolege cenimo - rekla je pevačica.

Vera Matović je prolazila kroz brojne bolne situacije u životu, ali karijera nikada nije ispaštala. Dok su joj oba roditelja bila mrtva u kapeli, morala je da peva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.