PEVAČ ŠOKIRAO JAVNOST: "MENI NJEGOV ŽIVOT NIJE ZANIMLJIV" Tozovac ljubomoran što se snima film o Tomi?
Foto: youtubescreen

au

PEVAČ ŠOKIRAO JAVNOST: "MENI NJEGOV ŽIVOT NIJE ZANIMLJIV" Tozovac ljubomoran što se snima film o Tomi?

Smatra da je njegov život dosadan, te da nema materijala za filmsko ostvarenje.

Objavljeno:

Popularni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac priznao je da mu se ne dopada ideja da se snima film o njegovom pokojnom kolegi Tomi Zdravkoviću.

Smatra da je njegov život dosadan, te da nema materijala za filmsko ostvarenje.

Tozovac je rekao da ga scenaristi ovog filma nisu zvali da sa njim pričaju o Tomi, ali da ga to ne pogađa, jer nije previše zainteresovan za pomenuti projekat.

Toma Zdravković
foto: Youtube printscreen

“Saznao sam odavno da se sprema snimanje filma o Tomi Zdravkoviću, ali mi nikako nije bilo jasno zbog čega. Meni, pravo da vam kažem, njegov život nikako nije bio zanimljiv, već nezanimljiv, ali dobro. Verujem da mnogima jeste! Toma zaslužuje da se o njemu napravi film, pogotovo ako će to biti prodajno. Nije živeo autentičan život, ali jeste bio specifičan. Bio je dobar pevač i kompozitor, nikada nije bio nekorektan i nepošten čovek. Svakako, svejedno mi je kako planiraju da naprave celu tu priču. Lično ne bih voleo da se o meni snima film na takav način. Dugo sam razmišljao o tome da napišem knjigu o svom životu, tu bi bilo svega. To mi je interesantnije od snimanja filma. Mogao bih da stavim sve intrige u nju, razne događaje iz života koji bi bili i više nego interesantni, ali sam odustao od te ideje”, kaže Tozovac za “Srpski telegraf” i dodaje da mu je drago što scenaristi koji rade na filmu o Zdravkoviću nisu kontaktirali s njim jer bi odlazak na snimanja za njega bilo pravo mučenje.

“Ne bunim se što me nisu zvali da me pitaju za detalje iz Tominog života. Morao bih da idem na snimanja, da se nalazim sa ljudima i dajem intervjue, ali sam u ovom momentu umoran za sve to. Šteta je što nisu kontaktirali bar sa Lepom Lukić, ona je iskrena i direktna žena. Mogla je svašta da im ispriča, ali oni verovatno bolje znaju. Verujem da bi im dala dobre detalje za scenario, oni su imali dosta toga zajedničkog, to bi ljudima bilo zanimljivo da čuju”, priča Tozovac za pomenuti list i otkriva da sa kolegama sa estrade nije u kontaktu:

Tozovac
foto: Printscreen youtube

“Slabo se čujem sa kolegama sa estrade, slabo me ko i zove, svi su se ućutali nešto. Možda je sve to zbog korone, ne izlazim nigde jer ne bih voleo da se zarazim. Svi su u haosu, tako da verujem da niko namerno to ne radi. Družićemo se kad bude bezbedno. Sada je najvažnije da sačuvamo živu glavu. Odavno mi je ponestalo snage za velike koncerte. Voleo bih da napravim neki nastup na kom će kolege da pevaju moje pesme, a ja samo sa nekom da upadnem. Voleo bih da budem voditelj, svi znate da sam za to uvek imao dara”, poručio je pevač.

Pevač je govorio i o potomstvu. Istakao je da mu nije žao što nema dece.

“Mimi i ja nismo po svaku cenu jurili potomstvo, prosto se nije desilo. Upoznao sam je kao razvedenu ženu sa ćerkom, ona je bila uvek uz nas dvoje. Zato mislim da nam nikada nisu ni falila zajednička deca. Njena ćerka nas spasava otkako vlada koronavirus, pazi na nas i stalno dolazi. Mimu sam sreo u jeku svoje slave, pa, iskreno, i nisam razmišljao o deci u tom trenutku. Bitna mi je bila samo muzika. Našu vezu je održalo to što mi je ona uvek bila davala vetar u leđa za sve u životu. Nikada joj nije smetalo to što mi prilaze žene zbog posla kojim se bavim. Znala je da su moja publika žene, ona je to razumela baš kako treba. Nosila se lavovski sa mojom popularnošću”, kaže pevač.

(Espreso/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.