PROGLAŠENA JE NAJLEPŠOM ŽENOM NA SVETU, A SADA SKINULA SVE SA SEBE: Napravila TOTALNU POMETNJU NA INTERNETU! (FOTO)
Foto: Instagram

auu!

PROGLAŠENA JE NAJLEPŠOM ŽENOM NA SVETU, A SADA SKINULA SVE SA SEBE: Napravila TOTALNU POMETNJU NA INTERNETU! (FOTO)

Vrlo smelo izdanje...

Objavljeno:

Nismo imali puno puta priliku da holivudsku glumicu Dženifer Garner vidimo golišavu ili u bikiniju, ona retko kada deli takve fotografije na društvenim mrežama, pa je tek nekoliko paparaco fotografija pokazalo kako ova dama izgleda bez odeće na sebi.

No, nedavno je slavna 48-godišnjakinja izašla iz svoje zone komfora objavivši na Instagramu kratak, zabavan video na kome je pokazala delić svoje intime.

Dženifer je ovaj video napravila kao reklamu za jedan proizvod za kosu, a na njemu se pojavljuje skroz naga dok uživa u penušavoj kupki u kadu.

Ako i nosi nešto na snimku, to se ne da naslutiti, ali s druge strane, njeni pratioci nisu imali priliku ni previše toga da vide, s obzirom da je telo ove lepotice sakrila kada.

No, objava je svakako napravila pravi bum na Instagramu - doprla je do gotovo milion ljudi za samo 12 sati, a Garnerova je dobila i brojne komplimente i pozitivne komentare. Njen očaravajuć osmeh i simpatično lice oduševili su publiku!

Dženifer ne robuje idealu savršenstva i mladolikosti koji Holivud neprestano nameće, i baš zato je javnost obožava... Nije ni čudo što joj je 2019. godine magazin "People" dodelio titulu najlepše žene sveta. Ona je tada otkrila da je ključ njenog izgleda to što je jednostavno zadovoljna sobom.

"U mojoj porodici, fizički izgled nikada nije igrao veliku ulogu. Nikada se nisam osećala kao neka lepotica, takav stav nije bio deo mog života. Ipak, osećala sam se dobro u svom telu, bila zadovoljna sobom, i stvar je zapravo u tome", ispričala je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.