ZA RUŠKU KAŽU DA JE NAJVEĆA SRPSKA ZAVODNICA, a njena ćerka je preslikana ona: Živi u Italiji i ima svoju FIRMU!
Foto: Dragan Kadić

AUUUU!

ZA RUŠKU KAŽU DA JE NAJVEĆA SRPSKA ZAVODNICA, a njena ćerka je preslikana ona: Živi u Italiji i ima svoju FIRMU!

Snašla se

Objavljeno:

Voditeljka Ruška Jakić godinama je na estradi i važi za ženu kojoj godine ne mogu ništa.

Poznata voditeljka emisije “Ljubav i moda” uvek je intrigirala javnost svojim mladalačkim duhom i umom, a mnogi se pitaju kako joj to uspeva, ali izgleda da ona vešto krije tu tajnu.

Ruška je imala buran život pun neverovatnih ljubavnih preplitanja. Udavala se tri puta, a važi za jednu od najvećih srpskih zavodnica.

Iako više nije prisutna toliko u medijima, Ruška je i dalje zanimljiva javnosti i medijima, pa se uvek nađe nešto novo da se napiše o njoj.

Ruška Jakić
foto: Printscreen

Naime, poznato je da voditeljka ima samo jedno dete i to ćerku Anu Nadeždić, koja zajedno sa suprugom živi u Italiji i ima svoju privatnu firmu, a koju retko viđamo u javnosti.

Ana zajedno sa suprugom ima licenciranu firmu za lajfkoučing i drži seminare i treninge kako zavoleti sebe i naći mir u sebi.

Ana je nedavno uprkos strahu i majčinim molbama da se čuva i ne dolazi ipak stigla sa sinom Lukom u posetu majci.

Ruška Jakić
foto: instagramscreen

“Izabrala sam ljubav umesto straha”, rekla je Ana za medije i dodala:

“U Beogradu sam. Uživam dok gledam mog predivnog voljenog sina dok vozi svoj skejt bord u parku na Ušću. Uživam u predivnoj energiji grada u kojem sam rođena i u kojem sam odrasla. Uživam u vremenu koje provodim sa mamom”.

Ruška Jakić
foto: Printscreen

Podsetimo, Anin životni put nije bio lak, otac ju je napustio kada je imala samo tri meseca, a kasnije se vezala za Ruškinog drugog supruga koji je jedno vreme za nju predstavljao očinsku figuru.

Ruška Jakić
foto: Printscreen

Kad je Ana imala četiri godine Ruška se udala za muzičara Voju Milinu, a Ana se seća života sa tim čovekom kao divnog perioda odrastanja i kojeg je smatrala drugim ocem.

“Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan”, rekla je ona svojevremeno za medije.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.