Tuga koja slama srce i dušu: Ovo su najveće porodične tragedije srpskih zvezda! (FOTO)
Foto: Miloš Nadezdin, Luka Šarac, Story press

Velika bol

Tuga koja slama srce i dušu: Ovo su najveće porodične tragedije srpskih zvezda! (FOTO)

Za neke zvezde bol jednostavno nikada ne prestaje
Objavljeno:

Mnoge poznate ličnosti sa ovih prostora doživele su velike porodične gubitke koje su ostavile neizbrisiv trag u njihovim životima. Ovo su samo neke od najtežih životnih priča domaćih javnih ličnosti

Ceca Ražnatović Jedan od najvećih životnih gubitaka imala je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda. 15. januara 2000. godine ubijen je njen suprug i najveća životna ljubav Željko Ražnatović Arkan. Ovaj događaj odigrao se u beogradskom hotelu Interkontinental, a sahrana je obavljena na Novom groblju pet dana kasnije.

foto: Printscreen/ Instagram/ Komandant Arkan

Ceca iz braka sa Arkanom ima dvoje dece, Veljka i Anastasiju koje je, uprkos teškom životnom gubitku, uspela da izvede na pravi put i od njih napravi odgovorne mlade ljude.

Predrag Mijatović i Elena Karaman Karić Bivši supružnici, proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović i dizajnerka Elena Karaman Karić, izgubili su trinaestogodišnjeg sina pre sedam godina. Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom, a pre nego što je izgubio borbu za život, oboleo je i od hidrocefalitisa.

foto: Printscreen/Instagram/elena.karamankaric

On je preminuo u bolnici u Valensiji, nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je bio priključen na aparate.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.