OBEZBEDILI SVE NA VREME: Miloš Biković od HONORARA kupio mami STAN, a Lidija Vukićević DVA AUTOMOBILA!
Foto: Profimedia

BRAVO

OBEZBEDILI SVE NA VREME: Miloš Biković od HONORARA kupio mami STAN, a Lidija Vukićević DVA AUTOMOBILA!

Obezbedili su i sebe i najmilije

Objavljeno:

Mnoge poznate ličnosti od velikog novca koje su zaradili najmilijima i sebi su obezbedili domove i tako rešili stambeno pitanje.

Glumica Lidija Vukićević, koju domaća publika ima prilike da gleda u seriji „Igra sudbine”, popularnost je stekla još 90-ih ulogama u serijama Siniše Pavića. Ona je nedavno otvoreno pričala o novcu koji je zarađivala tih godina, sve je fascinirao podatak da su tada honorari za serije bili ekstremno veliki.

- Od honorara u seriji „Bolji život” ja sam napravila kuću u Golupcu - rekla je nedavno za „Prvu” Lidija Vukićević, pa dodala:

- Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu.

Lidija Vukičević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Branka Katić: Preko „Slatkog od snova” do stana

Glumica Branka Katić otkrila je ranije da je posle snimanja filma „Slatko od snova”, reditelja Vladimir Živkovića, uspela da kupi stan u Beogradu.

- Taj novac mi je pomogao da sestra i ja kupimo stan. Zafrkavala sam se s njom da ću na nekoliko kvadrata stana staviti mesinganu pločicu ‘Slatko od snova’. Tada sam shvatila da ne može sve što radimo da bude umetnost, nešto mora i da plaća račune. Ako pogledate taj film, videćete da sam se trudila, nisam ga igrala levom nogom - bila je iskrena Branka Katić.

Branka Katić
foto: Profimedia

Katarina Živković: Pobeda na „Farmi“ joj donela veliki novac

Atraktivna pevačica Katarina Živković pobedom u rijalitiju „Farma”, pre deset godina, uspela je sebi da obezbedi krov nad glavom. Ona je tada kupila stan u Zemunu, te harizmatična Leskovčanka posle rijalitija nije trebalo da više iznajmljuje stanove u prestonici. Katarina je odmah po kupovini stana otvorila vrata svog doma ekipi “Blica”, te otkrila detalje oko kupovine nekretnine.

- Stan sam jednim delom kupila od para s „Farme”, ali sam morala mnogo da radim da bih sve isplatila. Ovde se osećam kao da nisam u Beogradu, veoma je mirno i lepo kao u mom Leskovcu. Ne moram da idem automobilom do radnje, sve mi je tu ispred nosa - rekla je tada Kaća.

Katarina Živković
foto: Printscreen Youtube

Miloš Biković: Prvo šubara, pa krov nad glavom

Svoju popularnost uspeo je da postigne i van granica Srbije, a uspeh mu je doneo veliki broj uloga i dobre honorare. U Rusiji odavno uživa status megazvezde, pa je otkrio koliko mu znači podrška brata Mihaila i majke Marije.

- Njoj moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - govorio je Miloš Biković za rusko izdanje časopisa „Esquire” i otkrio tada šta je majci kupio od prvog velikog honorara.

Miloš Biković
foto: Profimedia

- Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je glumac, i objasnio da ga prve uspomene na detinjstvo podsećaju na ratove, inflaciju i prazne rafove u prodavnicama.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.