SUPRUGA ĐORĐA BALAŠEVIĆA OTKRILA KAKAV JE ON BIO ZAPRAVO: Otvorila je dušu i iskrena do srži, NJENE REČI ODZVANJAJU
Foto: Printscreen youtube

tuga!

SUPRUGA ĐORĐA BALAŠEVIĆA OTKRILA KAKAV JE ON BIO ZAPRAVO: Otvorila je dušu i iskrena do srži, NJENE REČI ODZVANJAJU

Divno...

Objavljeno:

Đorđe Balašević, čuveni kantautor, napustio nas je danas u 67. godini života, a uvek je isticao da mu je tokom godina velika podrška bila supruga Olivera Balašević, koja je jednom prilikom otkrila kakav je on bio u njihovom domu.

- Kao majka, ja svoju decu volim bezuslovno i, gledano iz tog ugla, nisam za njih neki autoritet. To ne znači da svakodnevno ponešto od njih ne očekujem, pa i zahtevam. Ali, Đole je zaista nesporni autoritet, ne samo za decu, već i mene, pa i mnoge rođake i prijatelje - kazala je Olja jednom prilikom.

- Pri tom, on nije ni najmanje autoritaran. Naprotiv, vrlo je tolerantan. Međutim, on je čovek sa jasnim i neprekoračivim granicama u odnosu prema drugima, kao što to očekuje od drugih prema sebi - dodala je ona tada za "Blic".

- Ta čvrstina i postojanost njegovog karaktera, bez nekih posebnih priča i "smaranja", snagom dobrog i svakodnevno prisutnog primera, mislim da je najblagotvornije uticala na ukupan rezultat u odrastanju naše dece - zaključila je.

Balašević
foto: Printscreen youtube, Nin

Balašević je, podsetimo, pre tri dana primljen u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Kako saznaje "Blic", imao je kovid-19 i bio je u lošem stanju. Lekari su preuzeli sve neophodne mere lečenja, ali do poboljšanja nije dolazilo. Danas popodne mu se stanje dodatno pogoršalo usled ranijih hroničnih zdravstvenih problema. Lekari su, kako saznajemo, dva i po sata pokušavali da ga vrate u život. Nažalost, bezuspešno.

Višesatni napori lekara KCV, na žalost, nisu urodili plodom i Balašević je preminuo tri meseca pre 68. rođendana.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.