KAO DA JE SVE PREDOSEĆAO! Đorđe Balašević ZABRINJUJUĆOM I ČUDNOM PORUKOM PRED SMRT NAJEŽIO JAVNOST! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

šok

KAO DA JE SVE PREDOSEĆAO! Đorđe Balašević ZABRINJUJUĆOM I ČUDNOM PORUKOM PRED SMRT NAJEŽIO JAVNOST! (FOTO)

Ovim je zbunio i svoju porodicu

Objavljeno: 17:34h

U današnje vreme, kada je strah od korona virusa na domaćoj sceni dostigao vrhunac, Đorđe Balašević je pred smrt čudnom porukom zbunio je svoju porodicu, ali i zabrinuo brojne obožavaoce. Naime, njegova ćerka Jelena Beba Balašević sa svojim pratiocima podelila je interesantnu prepisku sa svojim ocem čuvenim kantautorom Đorđem Balaševićem, te su mnogi postavili pitanje, da li je i čuveni muzičar zaražen korona virusom?

Ipak, njegova ćerka poručila je da on nije pozitivan na koronu, već na život, te su svi odahnuli.

Đorđe Balašević
foto: Instagram

– Na sreću, nije pozitivan na koronu, samo je pozitivan na život. U ovom suludom vremenu gleda kako da nas nasmeje. Koronuo je, dakle, već od zatvaranja, neizvesnosti, loših vesti svaki dan, brige – dodala je Beba.

Poznato je koliko je Đorđe Balašević bio vezan za svoju ćerku Bebu, a kako je i sam istakao jedan od najtežih perioda u njegovom životu bio je upravo kada je njegova ćerka doživela tešku sabraćajku. Jelena Balašević tada je mesecima bila nepokretna i u zaista kritičnom stanju. Ali je uz podršku porodice, tate Đorđa i majke Olivere, te svog brata Alekse uspešno prebrodila težak period.

(Espreso/Gloria.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.