ILDA ŠAULIĆ NEUTEŠNA I U OČAJNOM STANJU: Nakon njene PORUKE SVI SE NAJEŽILI, da srce prepukne od TUGE! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

bol!

ILDA ŠAULIĆ NEUTEŠNA I U OČAJNOM STANJU: Nakon njene PORUKE SVI SE NAJEŽILI, da srce prepukne od TUGE! (FOTO)

Tužno...

Objavljeno: 09:28h

Pre dve godine kralj narodne muzike Šaban Šaulić stradao je u saobraćajnoj nesreći u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke.

Porodica Šaulić ni posle dve godine ne može da se pomiri da je otišao iz njihovih života. Ćerka Ilda Šaulić je na Instagramu na godišnjicu očeve smrti postavila njihovu zajedničku fotografiju uz samo jednu reč: Nedostaješ.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić u Nemačku pre dve godine ima je nastup u Bilefeldu. U Nemačku je otputovao avionom sa svojim prijateljem, muzičarem Mirsadom Kerićem i kumom Slobodanom Bobanom Stojadinovićem. U avionu je sreo još nekoliko kolega: Seku Aleksić, Maju Berović, Dragana Kojića Kebu. Seka je otkrila da je Šaban u avionu sve vreme bio nasmejan i da joj je priznao da jedva čeka da se vrati kući kako bi se odmorio.

Sa koleginicom Teom Tairović, Šaban je počeo svoj poslednji nastup rečima: "Jamo, pali, idemo!". "Odlaziš, odlaziš", bile su reči pesme koju je prvu zapevao ne sluteći koliko u tim rečima ima tragične simbolike.

Ilda Šaulić
foto: Zorana Jevtić

Posle nastupa, pevač je sa svojom ekipom otišao u hotel kako bi odmorio nekoliko sati pre leta nazad za Srbiju. Kako je ispričao pevačev kum, Slobodan Stojadinović, nakon nastupa koji je završen u pola četiri ujutru su otišli na spavanje i napravili dogovor da on probudi Šabana u 6.15 da krenu na aerodrom. Kako je rekao, pevač je bio nervozan i zamerio prijatelju što ga nije probudio tri minuta ranije.

Na deonici puta u okolini Bilefelda, kod mesta Gitersloh, automobilom su usporili zbog situacije na putu. U tom trenutku na automobil u kom se nalazio pevač naleteo je drugi automobil i pri velikoj brzini se zakucao u njih! "Seat" se od siline udarca zakucao u bankinu, a automobil je gotovo potpuno bio smrskan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.