TAKMIČILA SE U "ZVEZDAMA GRANDA", a onda je promenila profesiju: Radi dva posla, napravila je čak i jedan HIT!
Foto: instagramscreen

BRAVO

TAKMIČILA SE U "ZVEZDAMA GRANDA", a onda je promenila profesiju: Radi dva posla, napravila je čak i jedan HIT!

Ima dva posla...

Objavljeno: 18:20h

Pevačica Mirna Košanin učestvovala je u trećoj sezoni "Zvezda Granda", međutim ubrzo nakon takmičenja povukla se iz javnog života, posvetila porodici i promenila profesiju.

Danas se bavi modnim dizajnom, kreira haljine, ali i pisanjem pesama za druge pevače.

- Mi smo bili treća generacija "Zvezda Granda" i bili smo nenormalno popularni, cela ta postava. Ja sam tada radila i živela u inostranstvu i pogotovo tamo preko to se nenormalno pratilo. Kasnije sam i snimala i sve je to imalo značaj i udela u tome što sam ja kasnije radila. Ljudi te prepoznaju, to je ostalo i dan danas. Poslednjih deset godina putujem jako puno, obišla sam skoro sve kontinente, došla sam do toga u jednom momentu da više ne znam gde da se obučem. Volim nešto neutralno, nešto damski, a da opet ima i nečeg izazovnog. Da budete slatke, lepe i izazovne u isto vreme. Došla sam na ideju da nešto sama napravim i naišla sam na super komentare. Koleginice me hvale, što mi je jako bitno, i nose, videla sam ih kod vas u nekim emisijama u mojim haljinama, tako da mi je drago i nadam se da će to biti sve bolje i bolje - rekla je sada Mirna u emisiji "Grand magazin".

Ona se zatim osvrnula i na posao tekstopisca.

- Da izdvojim Jelenu Kostov, koja je ustvari iz moje generacije "Zvezda Granda". Jeci sam pisala "Luda euforična" pre pet godina. Lexington bendu sam radila tekst i muziku za pesmu "Tuđa sreća" - otkrila je Mirna.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.