NEODOLJIV, NEUMOLJIV! CECINOG DEČKA SALEĆU DEVOJKE: Mole ga da tajno bude sa njima!
Ceca i Bogdan Srejović, Foto: Printscreen instagram

poželjan!

NEODOLJIV, NEUMOLJIV! CECINOG DEČKA SALEĆU DEVOJKE: Mole ga da tajno bude sa njima!

Poželjan muškarac!

Objavljeno:

Ugostitelj Bogdan Srejović dospeo je u centar pažnje medija kada je isplivala vest da je u vezi sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Međutim, osim što je postao zanimljiv medijima, Bogdan je, izgleda, postao veoma poželjan i tražen među ženama.

Za samo 24 časa dobio je nekoliko hiljada pratilaca na Instagramu, a pojedine devojke idu toliko daleko da mu šalju ljubavne poruke. Primera radi, žena koja se predstavila kao Ivana tvrdi da je zaljubljena u Cecinog dečka.

- Bogdane, ja moram da ti kažem da pišem sa lažnog profila. Ja sam Ivana, znam mnogo tvojih drugara i Sašu T. sa Banovog brda i tu ekipu. Znam da si sa Cecom. Ona je dama i prelepa žena, ali kada bi mi odgovorio, ja bih volela da budemo zajedno bar tajno, da niko ne zna - napisala je ona. U daljoj poruci se jasno vidi da po svaku cenu želi da se vidi s njim. - Znam da ti mnoge pišu. Evo ti moj broj 063 334... Volela bih da mi se javiš i da se vidimo u tvom restoranu kad Ceca ne dolazi. Ja nju mnogo volim, ali mislim da sam ja žena za tebe. Mi smo isto godište i imam ćerku. Odlično bismo se slagali. Molim te, javi mi se - navedeno je u poruci.

Čet
foto: Instagram printscreen

Ova dama, koja je želela da ostane anonimna objasnila je o čemu je reč.

- Bogdana poznajem odavno, ali se dugo nismo videli. Tek kada sam iz medija saznala da je sa Cecom, videla sam gde radi, ali nisam imala hrabrosti da odem tamo i lično ga potražim. Ukoliko bude želeo, moj broj telefona ima i može u svakom trenutku da mi se javi, ja mogu i brak da mu ponudim. Evo, mogu da mu poručim: ostavi Cecu i budi moj - poručila je ona.

Ipak, Bogdan je u srećnoj vezi s balkanskom zvezdom, od koje se ne odvaja. Da su zaljubljeni, svedoče fotografije koje svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.