IRONIČNA I BESNA! OGLASILA SE MUSLIMOVIĆEVA LJUBAVNICA POSLE PRESUDE: "Jel Halid onaj što mi duguje 78.000 evra!?"
Halid Muslimović i Sonja Bašić, Foto: Printscreen

REAGOVALA!

IRONIČNA I BESNA! OGLASILA SE MUSLIMOVIĆEVA LJUBAVNICA POSLE PRESUDE: "Jel Halid onaj što mi duguje 78.000 evra!?"

Bez dlake na jeziku!

Objavljeno:

Osnovni sud u Banjaluci osudio je Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra, zbog telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić.

Halid Muslimović
foto: printscreen

I dok Muslimović sprema žalbu na presudu kojom treba da plati Bašićevoj oko 600 evra, ni ona ne sedi skrštenih ruku i da najavljuje svoje dalje korake.

- Ko je Halid? Aha, to je onaj osuđeni nasilnik nad ženamam u Banjaluci, isti Halid koji je osuđen pred Western unionom u Americi kao prevarant, onaj koji je osuđen u Prijedoru da mora da mi vrati dug od 78.000 evra. To je taj Halid! Sud i pravda se pobeđuju dokazima, a ne klevetama. Ja mu preporučujem da sebi zakupi tezgu na pijaci u Prijedoru i da se slobodno vrati starom zanatu – prodaji paprika na pijaci, jer sa ovom mrljom koju ima neće moći da peva ni u jednoj zemlji na svetu - rekla je Sonja za beogradske medije.

Sonja Bašić
foto: Marina Lopičić

Advokat oštećene Dragan Tolimir potvrdio je da je presuda doneta u korist Bašićeve.

- Halid je osuđen za dva krivična dela, nasilje i ugrožavanje sigurnosti, jedinstvenom kaznom od 1.200 maraka - rekao je Sonjin branilac.

Muslimović je po izlasku iz suda, vidno nezadovoljan, poručio okupljenim novinarima da će uložiti žalbu na prvostepenu.

Bašićeva je u Australiji i nije mogla da dođe na izricanje presude, ali čim je čula da je Halid osuđen, oglasila se video porukom u kojoj je rekla da ova kazna treba da bude dobra škola za folk pevača.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.