PROLAZILA KROZ PAKAO! GOBELJA JE SPASIO DEPRESIJE: Pevačica ISKRENO o teškom periodu iza nje!
Katarina Grujić i Marko Gobeljić, Foto: Instagram

ISKRENO!

PROLAZILA KROZ PAKAO! GOBELJA JE SPASIO DEPRESIJE: Pevačica ISKRENO o teškom periodu iza nje!

Pevačica iskreno o ljubavi i teškim trenucima.

Objavljeno:

Katarina Grujić je Dan zaljubljenih provela sa dečkom Markom Gobeljićem, a svojim pratiocima je putem Instagarma uputila čestitke objaviši i romantičnu fotku iz automobila.

Kaća ne krije zaljubljenosti, niti koliko uživa u ljubavi sa fudbalerom koji je često obraduje neobičnim poklonima, a sada je otkrila i da joj se ova priča desila "u pravo vreme".

Pevačica kaže da joj je ljubav pomogla da prebrodi težak period, budući da zbog pandemije korona virusa već gotovo godinu dana ne radi.

"Nisam mogla da verujem da mi se ljubav desila u ovo nevreme. Teško sam podnosila to što ne radim, što ne snimam, ne putujem, ali me je ljubav i veza sa Markom definitivno i održala i spasla depresije. Mislim da me ta ljubav održava i dalje, jer da nije toga, ja ne znam šta bih radila", rekla je Katarina.

katarina Grujić
foto: instagramscreen

Ona se nedavno pohvalila poklonom koji je dobila od dečka, a u pitanju je bio buket napravljen od plišanih medvedeića, te navela da je uz Marka njoj svaki dan Dan zaljubljenih.

"Da, zato što je to zaista tako. U pitanju je bio sasvim običan dan, nije bila ni mesečnica ni godišnjica moje veze. Marko mi je kupio buket sa plišanim medvedićima i srculencima i oduševio me. Pre toga mi je za šest meseci zabavljanja takođe kupio ogroman buket ruža, koji je bio praktično moje visine. Veliki je džentlmen i gospodin. Ne obraćamo pažnju na datume, jedno drugo iz čista mira iznenađujemo", rekla je pevačica.

Nedavno su Kaća i Marko bili i na prvom zajedničkom putovanju u Dubaiju, a pisalo se da je fudbaler za uživanje sa dragom izdvojio čak 15.000 evra.

"Odmor nam je bio preko potreban i fantastično smo se proveli. Marko je imao pauzu, pa smo odlučili da odemo u Dubai. To je grad koji nikad ne spava. Tamo kao da korone nema, mada, pridržavali smo se svih propisanih mera i ponašali odgovorno", kaže Kaća.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.