NAKON DRAME I PRIVOĐENJA, OGLASIO SE MENADŽER SLOBE RADANOVIĆA: Rekao je nešto mnogo važno, morate HITNO čuti!
Foto: Aleksandar Stojanović

au

NAKON DRAME I PRIVOĐENJA, OGLASIO SE MENADŽER SLOBE RADANOVIĆA: Rekao je nešto mnogo važno, morate HITNO čuti!

Kako se saznaje, pevač još uvek nije saslušan i i dalje se nalazi u policijskoj stanici.

Objavljeno:

Pevač Slobodan Radanović priveden je večeras zbog nastupa u jednom beogradskom lokalu u kojem je organizovana žurka povodom Dana zaljubljenih, potvrdio je za MONDO njegov menadžer.

"Sloba nema krivicu za to što se desilo, ja kao menadžer zakazujem tezge. On po ugovoru nastupa gde dogovorim. Nastup je bio preko dana, kada je dozvoljen rad ugostiteljskih objekata... Jeste priveden na saslušanje", rekao nam je pevačev menadžer Goran Lečić.

Kako se saznje, pevač još uvek nije saslušan i i dalje se nalazi u policijskoj stanici.

Podsetimo, Sloba je priveden dok je nastupao u jednoj beogradskoj kafani na Starom Sajmištu, a u trenutku kada je policija upala u objekat, u njemu se nalazilo oko 400 ljudi.

Žurku je prekinula komunalna milicija u saradnji sa policijom, a domaći mediji preneli su da je u trenutku prekida žurke više stotina ljudi moralo da krene ka izlaznim vratima i niko nije platio piće i garderobu.

Načelnik komunalne policije je navodno uzeo pevaču mikrofon i obratio se prisutnima:

"Sram da vas bude! Svi napustite lokal odmah, a zaposleni neka pođu ka šanku. Ovo sto radite je ozbiljno kršenje epidemioloških mera i odgovaraćete zbog toga", rekao je on.

U ovoj akciji učestvovalo je 100-ak pripadnika komunalne i obicne policije, 50-oro je ušlo u lokal, a isto toliko je bilo napolju.

Bonus video:

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.