NAJBLIŽI ZABRINUTI I U STRAHU ZBOG RASTE: Nakon što je izašao iz ZATVORA, niko ne zna gde boravi i šta se dešava?!
Foto: Aleksandar Stojanović

šok

NAJBLIŽI ZABRINUTI I U STRAHU ZBOG RASTE: Nakon što je izašao iz ZATVORA, niko ne zna gde boravi i šta se dešava?!

Nakon što je Stefan Đurić Rasta napustio Centralni zatvor sačekale su ga nimalo prijatne situacije kojima se nije nadao

Objavljeno:

Beogradski mediji objavili su fotografije sa Instagrama, na kojima je bivši policajac iz Loznice, koji je bio menadžer repera Stefana Đurića Raste, a koji je 4. februara uhapšen u velikoj akciji tužilaštva, BIA i policije, kao pripadnik zloglasnog kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Pre samo nekoliko dana u velikoj policijskoj akciji zaplenjen je i reperov džip, a u prvi mah se nije znalo zašto je baš njegovo vozilo završilo na parkingu centra Uprave kriminalističke policije - SBPOK.

Uhapšeni Georgiev, koji se nekada zvao Dragan Sekulić, je od aprila prošle godine bio Rastin menadžer, a navodno su odradili su dva nastupa zajedno.

Stefan Đurić Rasta
foto: Marina Lopičić

Dok je reper bio u pritvoru, Georgiev je vozio njegov "mercedes" koji je sada zaplenjen, a od aprila, kada je bivši policajac postao Rastin menadžer, reper je otpustio svoje obezbeđenje i unajmio ljude koji su navodno u ekipi Velje Nevolje da ga čuvaju.

Otkako je Stefan Đurić Rasta pušten iz pritvora krajem januara, niko, pa ni najbliži reperovi prijatelji, ne znaju šta je s njim. On se navodno video samo s Anom i ćerkicom Tarom kada je izašao na slobodu, a od tada mu je mobilni telefon ugašen.

- Stefanu je bilo bitno samo da vidi dete, a posle toga kao da je nestao. Nije se čuo ni sa kim od prijatelja i saradnika iz firme "Balkaton", pa niko danima nema pojma šta se s njim dešava. Kod sebe nema mobilni telefon i zbog toga je nedostupan sve vreme. Nije se čuo ni sa Alenom Sakićem, s kojim provodi najviše vremena. Tada smo se malo zabrinuli jer je je za njega neprirodno da se danima ne javlja. Kolege nemaju pojma šta je s njim, a potreban im je za mnogo stvari u firmi. Posao im već neko vreme stoji - rekao je reperov drug za "Republiku".

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.