ANA NIKOLIĆ NAKON RASTE, ŠUTNULA I OVOG DEČKA! Potpuno OKRENULA NOVI LIST, posvetila se karijeri i ćerki!
Foto: Youtube

auh!

ANA NIKOLIĆ NAKON RASTE, ŠUTNULA I OVOG DEČKA! Potpuno OKRENULA NOVI LIST, posvetila se karijeri i ćerki!

Pevačica ne prestaje da intrigira javnost svojim stajlinzima i izjavama, a sad je progovorila i na temu ljubavi

Objavljeno:

Ana Nikolić je opet slobodna žena. Kako Kurir saznaje, pevačica je raskinula vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom Bukvićem. Njihova ljubav je bila tajna i turbulentna, a kako su u poslednje vreme imali razmirice i nesuglasice odlučili su da stave tačku na svoj odnos. Prema rečima Aninih drugarica, Boško je previše opterećivao i mešao joj se u privatne stvari, što je njoj smetalo. Ona nije htela ni da ga zbližava sa članovima svoje porodice, kao ni da ga predstavi javnosti.

Zato je na kraju i odlučila da svoj ljubavni život stavi po strani kako bi se maksimalno posvetila poslovnim obavezama i ćerki. Uveliko radi kampanje, slikanja, a kada nije zaokupljena poslovnim obavezama, ne odvaja se od naslednice. Kako saznajemo, status slobodne žene je izuzetno prija i ne namerava u skorije vreme da stupa u vezu s nekim muškarcem. Želi neki period da bude sama, a u tome je podržavaju bliski prijatelji i porodica koja joj je na prvom mestu.

Ana Nikolić
foto: Printscreen Instagram

Ana je u nedavnim intervjuima koje je davala za medije rekla da nakon razvoda od Stefana Đurića Raste nema nameru da u javnosti priča o svom emotivnom životu, niti će svoje partnere da predstavi javno, a ni da se sa njima pojavljuje na gradskim dešavanjima.

- Nemam nameru više nikome da se pravdam i govorim da li imam nekog ili nemam. Moj život moja stvar - rekla je Ana u jednom od intervjua. Tokom jučerašnjeg dana, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nikolićevom, ali ona nije odgovarala na naše pozove na broj telefona poznat redakciji.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.