KONAČNO SE OGLASILA DAJANA PAUNOVIĆ: Otkrila zašto je napustila televiziju Pink!
Foto: Printscreen/ Instagram/ dajana.paunovic

AU!

KONAČNO SE OGLASILA DAJANA PAUNOVIĆ: Otkrila zašto je napustila televiziju Pink!

Sada je sve jasno...

Objavljeno:

Danas su svi mediji preneli vest da je televizija Pink rešila je da ugasi jutarnji program "Svitanje", i da od danas Dajana Paunović više nije deo ružičastog jata.

Niko se nije oglašavao do ovoga trenutka.

Voditeljka Dajana se otkrila pravi razlog napuštanja televizije i to na svom Instagram profilu. Njenu poruku prenosimo u celosti:

- Zbog želje da se u narednom periodu više posvetim radu Fondacije koju sam nedavno osnovala i nepremostivih koncepcijskih razlika sa delom uredništva, obaveštavam javnost da sam donela odluku da okončam dosadašnju saradnju sa TV Pink. U prijateljskoj komunikaciji, koja nijednog trenutka nije dovođena u pitanje, sa ovakvom mojom odlukom saglasio se i vlasnik TV Pink Željko Mitrović. Uprkos tome što je ovoj etapi u mom profesionalnom razvoju došao kraj, želela bih da se zahvalim svima koji su mi ukazali podršku i poverenje, na prvom mestu Željku i Milici Mitrović, svim gostima koji su se rado odazivali pozivu da budu deo mojih emisija i, posebno, vernoj publici, zahvaljujući kojoj smo uvek bili u samom vrhu po gledanosti. Pored intenzivnijeg angažovanja na razvoju i afirmaciji Fondacije za rodnu ravnopravnost čiji sam osnivač, namera mi je da nastavim da se bavim medijskim poslovima, a o konkretnom angažmanu odluku ću doneti u narednom periodu - napisala je Dajana na svom profilu.

(Espreso/MS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.