PEVAČ JE NEKADA BIO MEGA POPULARAN, PRAVI MILJENIK ŽENA: Danas radi kao PREDAVAČ NA DVA FAKULTETA!
Foto: youtubescreen

BRAVO

PEVAČ JE NEKADA BIO MEGA POPULARAN, PRAVI MILJENIK ŽENA: Danas radi kao PREDAVAČ NA DVA FAKULTETA!

Roditeljstvo ga je promenlo

Objavljeno:

Kada je pre skoro deset godina objavio pesmu “Nek padaju kiše”, Nenad Ćeranić je osvojio srca pripadnica nežnijeg pola kako svojim glasom, tako i izgledom. Posle toga, povukao se iz javnosti, posvetio se profesorskom poslu i retko objaviljivao pesme.

Ovaj šarmatni pevač, u međuvremenu je postao otac, a roditeljstvo ga je kako kaže promenilo.

- Iskreno, više nisam sam sebi na prvom mestu, već je to moj sin Andrej. Pre nego što sam postao roditelj nisam ni mogao da naslutim da postoji toliko jaka emocija, roditeljstvo sam razumeo samo u teoriji, ne u praksi. Do pre dve godine slobodno mogu reći da nisam imao nikakve strahove, ipak, sada je potpuno drugačije. To je roditeljstvo - rekao je ranije za “Vijesti” Ćeranić.

U ulozi oca, smatra muzičar, odlično se snalazi, a pored pesmica koje piše za najmlađe svog sina polako uvodi i u pop vode kojima i sam pripada. - Dosta vremena provodim sa sinom i neću biti skroman da kažem da se sjajno snalazim. Naravno moja supruga Mina i ja smo podjednako angažovani u ulozi roditelja. Od kada se rodio Andrej spontano sam počeo da mu pevušim pesmu Olivera Dragojevića “Kad mi dođeš ti”, i danas mu je često pevam, uz klavir, gitaru ili akapela - otkrio je Ćeranić.

Inače, Ćeranić je diplomirao muzičku produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu. Učio je solo pevanje, svira klavir, gitaru, bubnjeve i perkusije. Osim pevanjem bavi se komponovanjem, aranžiranjem, pisanjem tekstova i produkcijom muzike. Debitovao je 2006. godine na „Radijskom festivalu“ kao autor i izvođač. Svoj prvi album pod nazivom “Uvertira” objavio je 2008. godine.

NENAD ĆERANIĆ
foto: youtubescreen

Na najvećem festivalu pop muzike u jugoistočnoj Evropi „Slavjanski bazar” u Belorusiji, 2009. godine, predstavljao je Srbiju. Osvojio je specijalnu nagradu ruskog „Telekoma” za najbolji vokal na festivalu. Takođe, Nenad je 2010. godine dobio nagradu „Zlatna sirena“, za „Otkriće godine“ i nastupio na festivalu „Sunčane skale“. Komponovao je i napisao tekst za zvaničnu pesmu grada Cetinja, “Srce mi je pokraj Cetinja”.

Nenad predaje na Metropolitan Univerzitetu i na Fakultetu za diplomatiju i bezbednost u Beogradu na katedri za produkciju.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.