NE KRIJU LEPE VESTI! RADA MANOJLOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN!? Prokomentarisala kako stoji sa finansijama!
Rada Manojlović, Foto: RTV Pink printscreen

UVEK ISKRENA

NE KRIJU LEPE VESTI! RADA MANOJLOVIĆ STAJE NA LUDI KAMEN!? Prokomentarisala kako stoji sa finansijama!

Otvoreno o svemu!

Objavljeno:

Pevačica Rada Manojlović za emisiju "Premijera" kaže da joj je prijalo što je odmarala tokom proteklih meseci, jer je kako je istakla zbog posla i čestih putovanja ugrozila svoje zdravlje.

- Shvatila sam da mi i nije dosadno, jer mi je to trebalo. Konstantno sam bila u avionima, nisam spavala, to se odrazilo na moje zdravlje, na kičmu, na vrat... - kaže Rada.

Rada Manojlović
foto: printscreen

Rada ističe i da su u poslednje vreme počeli da je nerviraju novinski naslovi, s obzirom na to da se često komentariše njen budžet, kao i da li je podigla kredit.

- Jako su počeli da me nerviraju pojedini naslovi gde ja moram da prodam njivu, da prodam kravu, dignem kredit, da bih snimila pesmu... Stvarno preteruju, ispade da ja nemam ništa i da sam radila 15 godina za vazduh. Mada, možda je bolje da misle da nemam para - rekla je pevačica.

Rada Manojlović
foto: RTV Pink printscreen

Emotivni život Rade Manojlović godinama je pod lupom javnosti. Mediji su navodili da Haris Berković više nije u vezi sa pevačicom, jer se nisu pojavljivali često u javnosti. Šuškalo se i da staju na ludi kamen.

- Pa ni to nije istina, ali to je vrlo lepo. Nemam ništa protiv toga. Mislim da su rešili da me udaju, po svaku cenu. Mi to nećemo kriti. Nama je lepo ovako - kaže Rada.

Haris Berković, Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je nedavno otvorila i profil na društvenoj mreži "Tviter"; što je izazvalo veliku pažnju u javnosti. Ona kaže da neće puno pametovati na ovoj platformi.

Otovorila sam Tviter nalog i skapirala sam da je to potpuno druga vrsta publike i ljudi kojima se obraćam. Neću nešto da pametujem i da se bavim stanjem u svetu - govori Rada.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.