BEZ USTRUČAVANJA! NEMAJU VREMENA ZA VENČANJE, UVEK POSTOJI NEŠTO PREČE! Mia Borisavljević o PRIVATNOM životu!
Mia Borisavljević, Foto: Emilija Jovanović

iskreno!

BEZ USTRUČAVANJA! NEMAJU VREMENA ZA VENČANJE, UVEK POSTOJI NEŠTO PREČE! Mia Borisavljević o PRIVATNOM životu!

Pevačica otkrila kako provodi trudničke dane.

Objavljeno:

Mia Borisavljević i njen partner Bojan Grujić za nekoliko meseci će dobiti drugo dete, a nedavno saznala pol bebe i otkrila da je u pitanju devojčica, te će tako dobiti još jednu naslednicu budući da sa Bojanom već ima ćerku Emu, koja će uskoro napuniti tri godine.

Mia Borisavljević
foto: Printscreen

Nakon prve slike ultrazvuka, pevačica je u emisiji "Premijera" otvoreno govorila o trudničkim danima i otkrila da Ema trenutno ne ide u vrtić, ali i da za to može da zahvali sestri koja će u julu doći na svet.

"U svakom slučaju sam srećna što će Ema imati sestru, pa znam koliko je ta podrška važna. Bojan sa druge strane je priželjkivao dečaka, jer on ima mlađu sestru. Ona sada jedva čeka da čuva bebu, biće joj zahvalna do kraja života što ne ide u vrtić. Imam ja još da trudnujem, do jula", rekla je.

Mia Borisavljević, Bojan Grujić
foto: Nemanja Nikolić

Budući da se već dugo svi pitaju kada će se Bojan i Mia venčati, pevačica je ponovo govorila na tu temu i odgovorila znatiželjnima:

"Mi nemamo vremena za takav spektakl i događaj, volimo to, ali nam je nešto drugo uvek preče. Sa tim venčanjem smo sebi na zadnjem mestu", objasnila je.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.