BEZ DLAKE NA JEZIKU! KARLEUŠA STALA UZ KOLEGINICU I ODBRUSILA LAŽNIM PATRIOTAMA: "Precima se KOSTI PREVRĆU od vas!"
Jelena Karleuša i Milica Pavlović, Foto: Youtube printscreen

U NJENOM STILU!

BEZ DLAKE NA JEZIKU! KARLEUŠA STALA UZ KOLEGINICU I ODBRUSILA LAŽNIM PATRIOTAMA: "Precima se KOSTI PREVRĆU od vas!"

Pevačica se našla na meti kritika zbog scene u novom spotu

Objavljeno: 16:05h

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) stala je u odbranu koleginice Milice Pavlović (29) zbog pojedinih komentara povom njenog stajlinga u novom spotu, u kojem je, kako je rekla, želela da predstavi Kosovku devojku kao simbol žene sa Balkana.

Milica Pavlović
foto: Youtube

Naime, Pavlovićeva je u spotu za pesmu "Crna jutra" u jednom kadru u narodnoj nošnji i lateks čizmama i rukavicama, na glavi ima krunu, dok joj između nogu leži momak bez majice. Ta scena izazvala je brojne komentare, a bilo je i pojeidnih javnih ličnosti, kao što je bokser Marko Nikolić, koji je osudio postupak mlade pevačice, kako je napisao, zbog istorije i onoga što Kosovka devojka predstavlja.

Sa druge strane, Jelena je javno podržala Milicu u svojoj ideji koju je predstavila kroz spot, a osvrnula se i na ljude, kako je napisala, šatro patriote koji su negativno komenarisali postupak Pavlovićeve.

Četovi
foto: Instagram printscreen

- Vidim, sjatila se gomila šatro patriota, kik boksera iz haustora, ološa, propalih fudbalera i ostale bagre, pa muški, po dobrom starom običaju napadaju jednu ženu. Zapamtite moje reči, najgora srpska bagra je upravo ona koja se krije iza lažnog patriotizma, vere i skaradnih tetovaža! Preci im sestide tih pi*ki koji javno napadaju žene! Kosti im se prevrću! - napisala je Jelena i dodala:

- Pa čak i imaginarni lik Kosovke devojke plače od smeha, jer na Kosovu Polju tih lažnih junaka ne bi bilo, oni bi bili zauzeti makljanjem žena i davanjem intervjua! Milici svaka čast za odličnu pesmu i spot, za umetničko izražavanje i simbolizam koji je dirnuo očigledno samo volove kao ubod pčele u du*e!

Jelena Karleuša, Lidija Savić
foto: Printscreen

Inače, bokser Marko Nikolić je na svom Instagram profilu prethodno komentarisao Miličnin spot i Kosovku devojku 21. veka.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen

Podsetimo, nakon što je jedna od glavnih tema na mrežama postao Miličin stajlnig u spotu za novu pesmu, koji su pojedini kritikovali, mlada pevačica je objasnila šta je želela da prikaže. Njenu objavu prenosimo u closti:

- Dragi ljudi, neko sam ko poštuje apsolutno sve nacije, dok svoju zemlju i svoj narod gledam kao svetinju! Najviše na svetu volim zemlju iz koje potičem, gde su mi koreni i u kojoj živim. Iskreno, veoma mi je žao ako je neko moj prethodni post pogršsno protumačio i doživeo kao uvredu. Nije mi to bila namera.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.