BRZO PRONAŠLA NOVU LJUBAV: Lepa glumica UHVAĆENA u zagrljaju sa mladim biznismenom, porodica mu je jako imućna!
Foto: Youtube

srećna!

BRZO PRONAŠLA NOVU LJUBAV: Lepa glumica UHVAĆENA u zagrljaju sa mladim biznismenom, porodica mu je jako imućna!

Novopečeni par bio je u opuštenom izdanju, opremljen za šetnju.

Objavljeno:

Protekli vikend Anja Mit iskoristila je da uživa u lepom vremenu i de se prošeta pored reke i tom prilikom pokaže svog dečka! Papraco uslikao je glumicu u društvu mladog preduzetnika Luke Vještice, s kojim je već neko vreme u vezi.

Očigledno je da je Anja brzo prebolela bivšeg dečka, beogradskog biznismena Nikolu Konstatinovića i da je krenula dalje. Novopečeni par bio je u opuštenom izdanju, opremljen za šetnju, a Mitova je na sebi imala ljubičastu jaknu, patike i farmerke. Ona je sve vreme, dok su hodali šetalištem kod Beton hale, objašnjavala dečku nešto, dok ju je on s vremena na vreme grlio i držao za ruku.

zabava, glumica, Anja Mit
foto: Foto Kurir

Inače, Anjin novi partner Luka ima 29 godina, iz Beograda je, tačnije sa Čukarice, i takođe je uspešan biznismen. Njegova porodica je, po rečima sagovornika, prilično imućna i u svom vlasništvu ima agenciju za izdavanje i prodaju nekretnina. Da je i Vještica uplovio u porodični biznis, može se videti na njegovom Instagram profilu, u delu s biografijom. Ono što nam je takođe ispričao sagovornik jeste da je Anjin novi dečko izuzetno popularan kod žena, kao i da je u srednjoj školi koju je pohađao - XV beogradskoj gimnaziji u Rakovici, bio glavna faca, te da su devojke ludele za njim. I Anja je završila istu srednju školu.

Iako ovaj par nije hteo da se eksponira u javnosti, bar na početku veze, Anja je pre nekoliko dana odlučila da pokaže svima koliko je zaljubljena. Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se grli s Lukom, ali u opisu nije napisala ništa. Ipak, po komentarima njenih prijatelja može se potvrditi da su u vezi, kao i po emotikonima srca koje joj je Luka ostavio.

Anja nije htela da priča o svojoj novoj vezi.

- Nemam komentar, previše mi je estradno da pričam o tome - bila je kratka glumica.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.