PEVAČ ALEN MUKOVIĆ JE VEČERAS UHAPŠEN JER JE PRETUKAO ŽENU, a na Farmi je rekao da mu je IDOL jedan KRIMINALAC!
Foto: youtubescreen

AUUUU!

PEVAČ ALEN MUKOVIĆ JE VEČERAS UHAPŠEN JER JE PRETUKAO ŽENU, a na Farmi je rekao da mu je IDOL jedan KRIMINALAC!

Istakao je i to da je on “Crnogorac koji beži od rada”.

Objavljeno: 22:28h

Pevač Alen Muković, koji je večeras priveden zbog sumnj da je fizički nasrnuo na svoju suprugu, najveću popularnost stekao je učešćem u rijalitiju “Farma 5”.

On je 2014. godine sa svojom nevenčanom suprugom Anom Malezović dobio ćerkicu Lanu, te ga je ona molila da ne ulazi u rijaliti i ne ostavlja je samu sa detetom. Kako on to nije poslušao, Ana je napustila njihovu zajedničku kuću u Novom Sadu i preselila se kod roditelja.

Alen je pri ulasku u rijaliti rekao da mu je idol Kristijan Golubović, a istakao je i to da je on “Crnogorac koji beži od rada”.

zabava, rijaliti, Kristijan Golubović
foto: Printscreen

Tokom vremena provedenog na Farmi najžešći sukob imao je sa Jasminom Medenicom, a do konflikta je došlo i između njega i Stanije Dobrojević.

Naime, ona je tvrdila da je Muković zaljubljen u nju, što je on prokomentarisao po završetku rijalitija, u kom je ostao do samog finala.

“Stanija nije moj tip, ni ona ni njeno ponašanje, to što ona radi je ispod svakog nivoa moralne cure. Ja sam to pokušavao da joj objasnim da je to što ona radi s Kristijanom pogrešno”, rekao je on po izlasku iz rijalitija, a preneli su mediji.

(Espreso/Objektv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.