VELIKI BRAT, VELIKA DRAMA: Da li se sećate kada je Era Ojdanić plakao zbog STIROPORA? (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube/dejancha dex

hit

VELIKI BRAT, VELIKA DRAMA: Da li se sećate kada je Era Ojdanić plakao zbog STIROPORA? (VIDEO)

Kažu da je to najviralniji snimak iz rijalitija ikad...

Objavljeno:

Najveće oduševljenje gledaoca „Velikog brata“ 2008.godine izazvao je ulazak dva repera - Ajs Nigrutina i Skaj Viklera, inače članova grupe „Bad Copy“ kao i ulazak popularnog narodnog pevača Ere Ojdanića.

Javnost je svakodnevno pratila dešavanja u ovom rijalitiju, a kamere su ove bile okrenute na čuvenu trojku.

Snimak u kom Era kuka jer su bacali stiropor po njemu dok je imao nastup zauvek će ostati viralan na društvenim mrežama.

Era je jednom prilikom i komentarisao ovaj sukob.

- Sukob je bio jer smo dogovorili koncert za decu bez roditelja i da će sav prihod od glasanja ići za njih. Svi su hteli, osim njih dvojice. Ja sam svirao harmoniku i pevao, napravili smo koncert. Nigrutin je otišao u kuhinju i uzeo kuhinjski nož. Tamo je bila jedna fotelja sa kuglicama stiropora, on je to rasekao i doneo pune šake stiropora. Kako ja krenem da peva, on duva te kuglice i one mi idu u usta. Ja računam – Ako prekinem, propade koncert i deca ostadoše bez para! Ja sam onda krenuo da pljujem to i levo i desno, ali on je bio toliko bezobrazan da nije odustajao do kraja nastupa. Ja sam izdržao, završio program i tad su mi živci proradili, uleteo sam i Skaj Viklera sam uhvatio za žuti bade mantil i sve sam potrgao. Nigrutin je pobegao u spavaću sobu i zaključao se. Po kuhinji sam počeo da ludim i to je Veliki brat sve gledao, zvali su me u ispovedaonicu i tamo su me sačekala tri lekara. Odmah su mi dali tabletu za smirenje, izmerili pritisak koji je bio mnogo visok, ali sam ja održao reč, održao koncert pod nemogućim uslovima i deci obezbedio sav prihod koji su glasači porukama poslali- izjavio je Era za portal Srbija Danas.

(Espreso/MS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.