BOJANA LAZIĆ JE NAJATRAKTIVNIJA VODITELJKA U SRBIJI: Nisam imala nijednu estetsku operaciju, a NIKO MI NE VERUJE!
Foto: instagramscreen

hit

BOJANA LAZIĆ JE NAJATRAKTIVNIJA VODITELJKA U SRBIJI: Nisam imala nijednu estetsku operaciju, a NIKO MI NE VERUJE!

Nema joj ravne...

Objavljeno:

Voditeljka televizije „Pink“, Bojana Lazić, važi za jednu od najatraktivnijih u svojoj branši. Kako sada otkriva za „Zdrav život“ najvažnije joj je da bude odmorna i naspavana kako bi iz nje isijavala lepota.

- Prvenstveno mi je najvažnije da uvek budem pedantna, a onda naspavana i odmorna. To mi je nekako preduslov da izgledam lepo i raspoloženo. Volim da garderoba koju nosim na snimanjima i privatno, bude lepa, ali pre svega udobna. Tu su naravno stilisti i razni dobri brendovi koji mi pomažu da sjajno izgledam u emisiji „Premijera vikend specijal“ koja se emituje nedeljom na RTV „Pink“ - kaže Bojana i dodaje da nije veliki gurman.

- Nisam neki gurman, sve umereno jedem i volim. Možda su moj najveći porok paste, njih bih mogla da jedem za doručak, ručak i večeru. Slatkiše volim nekako periodično. Sve u svemu nisam poročan tip. Kada je ishrana u pitanju, za sada jedem skoro sve. Što bi se reklo slušam svoj organizam. Trudim se da ne pijem gazirano piće i da ne večeram posle 20 časova. Unosim što više vitamina, manje šećera i što manje masne hrane. Jedem sve po malo, ključ je u balansu – smatra voditeljka koja ima sreću što nikada nije imala višak kilograma.

- Imam veliku sreću da nikada nisam imala višak kilograma. Čak sam i u trudnoći imala višak od samo 7,5 kilograma. Takav mi je metabolizam, a i geni. Kod mene je suprotno kad sam pod stresom, onda uglavnom gubim kilograme, što takođe nije dobro. Kako izgledam tako se i osećam. Kada sam srećna, onda je kilaža kako treba, a kada patim onda mršavim – ističe Bojana koja jednom mesečno odlazi na čišćenje lica.

- Jednom mesečno obavezno čišćenje lica kod kozmetičara. Jednom nedeljno maskica za lice. Praktikujem često masaže i razne elektrostimulacije mišica na telu kao dodatak treningu. Od ovog meseca takođe krećem i na lasersko podmlađivanje i osvežavanje određenih regija na licu. Dakle trudim se kada god imam vremena da se dodatno negujem – govori za „Zdrav život“ Lazićka i za kraj otkriva tajni recept.

- Recept je definitivno da radite ono što volite, da uživate u svom danu, u svojim obavezama, da budete sa osobom koju volite, da se družite sa pravim prijateljima, da budete zadovoljni sa sobom. Sve što ne valja, da menjate, a ne da idete linijom manjeg otpora. Boriti se za svoju sreću i mir – zaključuje Bojana Lazić.

NISAM IMALA NIJEDNU PLASTIČN OPERACIJU

Bojana tvrdi da nije imala nijednu plastičnu operaciju.

- Nikada nijednu plastičnu operaciju nisam imala ,iako mi mnogi ne veruju. Ali naravno nisam protiv njih, čak sam uvek za to da se koriguje sve što nekome smeta u granicama normalne. Nega pre svega je najvažnija. Korigovala sam u usne hijaluronom i za sada nemam ništa drugo u planu – poručuje voditeljka.

TRENIRALA SAM I PO PET PUTA NEDELJNO

Voditeljka ne krije da je nekada trenirala i pet puta nedeljno, ali da u poslednje vreme slabije stiže da to čini.

- Nekada sam trenirala i do pet puta nedeljno. U poslednje vreme slabije, jer mi je i slabija organizacija. Zavolela sam boks i trudim se da ga upražnjavam tri puta nedeljno. Volim boks i udaranje u fokuser, tada izbacim višak energije i stres. Brzi hod na traci i kardio mi je omiljeni deo treninga – kaže Lazićka.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.