DA LI JE PREPOZNAJETE? RIJALITI,SKANDALI,PROSTITUCIJA,HAPŠENJE, A NEDAVNO JE I OSUĐENA: Danas je potpuno DRUGAČIJA!
Foto: Facebook printscreen/Tijana Maksimovic

ŠOK

DA LI JE PREPOZNAJETE? RIJALITI,SKANDALI,PROSTITUCIJA,HAPŠENJE, A NEDAVNO JE I OSUĐENA: Danas je potpuno DRUGAČIJA!

Neverovatno...

Objavljeno: 15:30h

Starleta Tijana Maksimović poznata pod nadimkom Tijana Ajfon oduvek je privlačila veliku pažnju domaće javnosti. Tijana se proslavila u rijaliti programu "Parovi", a u centar medijske pažnje dospela je nedavno kada je osuđena na godinu dana zatvora zbog organizovanja prostitucije. Sada su isplivale Tijanine fotografije od pre nekoliko godina, na kojima ona ne izgleda kao danas.

Tijana Ajfon
foto: Facebook

Tijana je u mlađim danima izgledala znatno drugačije nego danas, imala je manja usta i jagodice, a njeno poprsje nije bilo tako bujno kao danas.

Tijana Ajfon
foto: Facebook

Podsetimo, Tijana Ajfon je uhapšena 27. maja prošle godine tokom velike policijske racije u luksuznoj vili u mestu Suvi Do, nadomak Bijeljine, gde je "na gomili" zatečeno ukupno devet žena i 26 muškaraca. Tom prilikom zaplenjena je i manja količina kokaina, 10 pištolja i 10.000 evra u kešu. Zabavu je prekinula policija u akciji "Kristal" i uhapsila osumnjičene. Mnogi od njih su bliski kriminalnom miljeu, imaju bogate dosijee, a neki važe za ljude bliske "Škaljarskom klanu". Imanje je bilo okruženo skupocenim automobilima "porše", "audi", "BMV", među kojima je bilo i blindiranih.

Tijana je osuđena na godinu dana zatvora, ali će navodno izbeći robiju ako plati novčanu kaznu u ukupnom iznosu od 33.700 konvertibilnih maraka (KM), što je oko 17.250 evra.

1 / 6 Foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.